Jde o to, že jsou nastavená nějaká pravidla a hráči se jen snaží v rámci těch pravidel dle svého uvážení nejlépe vést svůj tým. Takže na tom, jak vede třeba Frýdek svůj tým, nevidím nic špatného. Samozřejmě je to basketbalový manažer a hrajeme to převážně proto, abychom něco vyhráli. Nicméně bez stabilní a silné klubové ekonomiky to dlouhodobě nepůjde. Takže, i když se nastaví nějaká omezení, po kterých voláš, i tak to bude o tom, kdo dokáže svůj tým nejlépe ekonomicky vybalancovat, protože bez silné klubové ekonomiky silný tým neuděláš.
Jde ale taky o to, kdo má jaké cíle a plány na BB. Někdo to třeba hraje s tím, že bude hrát 2-3 sezony něco vyhraje a pak s tím sekne. Někdo jiný třeba hraje s tím, že chce tuhle hru hrát mnoho let a desítky sezon a pak volí spíš taktiku, že se sanží nastartovat ekonomiku klubu i za cenu risku, že ho to bude stát úspěch v současnosti, ale zlepší si výhcozí podmínky do budoucna.
Nicméně i já bych byl pro nějaké změny v přestupových pravidlech. Např. se mi zdá, že uzávěrka přestupů před playoff je hodně pozdě. Já bych ji klidně udělal 7 kol před koncem (tzn. před druhým kolem zápasů v rámcikonference). Omezení přestupů si také dovedu představit, ať už počtem přestupů za sezonu nebo časem, který musí hráč v týmu zůstat, než může být znova prodán.