Nisam htio previse se ubacivat u rasprave, ali su me neke stvari malo, kako da kazem, isprovocirale
Kao prvo, molim vas dosta vise sa tim "klanovima" ''strankama i klonovima"
to da se stalno ista ekipa vrti oko repki, da, vrte se uglavnom prvoligasi, a ne nikakvi pripadnici neznam kakve ekipe
ljudi se prijave i dobiju izbore...i garantiram bez duplih momcadi napravljenjih za glasanje... takve optuzbe se ne rade na forumu
Jukicu, sorry ali evo ja cu odma rec da imam predrasude prema tvom izbornistvu, isto tako i priznam da mogu bit u krivu, mozda bi ti bio super, ali zasmetalo me bilo ono tvoje : odustajem od pomoci repci, ne pomoci cu, ne odustajem i takve situacije
ako pobijedis na izborima nema tu odustajanja, to moras znat
ti isto imas svoju ekipu iz Knina na buzzeru i znamo da ce oni svi glasat za tebe, pa ne govorimo da su ti to farme, druge i trece momcadi i slicno
smirimo malo ton molim vas, jer ako se ne drzimo zajedno necemo uspjet bas nesto napravit od repke
I ono sto je Riko rekao je tocno isto, da se ljudi nisu bas po forumima nesto aktivirali oko repke, pisali o njoj, davali svoja misljenja.
A ono sto zamjerate nama da smo podrzavali Rika a on zeznuo stvar.. eto.. je.. zeznuo je
A zeznuo je i Reo bio a drugi su ga podrzavali...
Svi tu mozemo pogrijesiti, krivo nesto procjeniti, ali to ne moze bit glavni argument za izbore
Jos jednom cu ponovit, nema tu dve velike stranke pa da sad malo vladaju jedni malo drugi
Ovdje se radi o tome da moramo jednostavno vidjet tko ce bit najbolji komunikator i motivator a i izbornik te moc najvise napravit za repku... a tu mislim da su bitni i rezultati momcadi koje su se vodile