1 I Jerusalem Knuts Sub Genesis III 68
קני מאמן הנבחרת בעבר מחזיק בשני גביעים מעונות 13-14 עוד פעם אחת חצי הגמר ועוד פעם אחת סיים שני בגביע סגנית האלופה ידוע היטב בתור אחד שמקבל הגרלות טובות קבוצה עם המון גביעים בארון ואחד המאמנים הנחשבים בבאזר ישראל החמישיה הפותחת בכושר טוב השאלה היא איך הוא הולך לעלות בגביע אחרי ההפסד לאהוד בשבת בליגה הוא חייב לקחת את שני המשחקים הבאים השבוע
מוטי מאמן סאב גנסיס אני מכיר מהעונה שלי בליגה 3.14 מאמן נהדר מתי שיש לו זמן היה בעבר בליגה 2 וירד עשה חצי הפסקה למשך 2 עונות וכיום הוא רץ חזק גם בליגה וגם בגביע עובדה אחת משתי הקבוצות האחרונות שמתחת לליגה 2 בגביע שיא בגביע עד היום פעמיים 64 הגדולות כבר על ידי ההגעה ל 16 הוא שבר את השיא שלו
הימור שלי: מוטי יודע שאין לו ממש סיכוי הסיכוי היחיד זה שילוב של חמישיה שניה שלישית של קני מוטי עם הרכב מלא קראנץ מול רגוע והביתיות אני לא רואה את כל הדברים האלה מתרחשים במכה ולכן נהמר על קני ונקווה שיתחיל לקבל הגרלות קשות רק לא אותי
35 II the death team Number1 I 7
קבוצת המוות של רון עפו בעונה האחרונה על ידי אורן באותו סיבוב בדיוק השאלה היא כמה היצר לנקמה חזק? רון בכושר טוב מחזיק קבוצה מאוזנת לליגה 2 השיא שלו עד היום פעמיים 16 הגודולות בעונות 14-13 וגם הגיע לזה בעונה 15 השאלה היא האם סוף סוף זה יהיה העונה שהוא יעבור שלב אחד קדימה?
אורן נמצא בליגת העל כבר מעונה 11 בעונה שעברה יצא מהמשחקים נגד הירידה והגיע סוף סוף למקום 5 מחזיק קבוצה מאוד מאוזנת בלי כמעט הבדל בין הספסל לחמישיה יכול לשחק עם כמעט מי שהוא רוצה בכל זמן נתון שזה טוב כאשר הפוינט הפותח שלו פצוע כושר משחק טוב קבוצות בולטות שהודחו העונה מכבי צורן מליגה 2 השיא של אורן הוא חצי גמר הגביע בעונה שעברה הוא ירצה להתקדם עוד שלב אחד לפחות העונה
הימור שלי: אורן עם הזדמנות טובה לקחת בשלישי את המשחק מול עידן בליגה ישמור מספר שחקנים לגביע אבל עם הבדל גישה יגיד להתראות לגביע העונה ונראה את רון מגיע לשיא אישי חדש
30 II Haifa Warriors shoot them all I 2
אחד המשחקים היותר מעניינים במחזור הגביע הזה מצד אחד האלופה ומחזיקת הגביע פעמיים בעונות 12 ו 9 שוטם של עידן עבר העונה ממש משא קומטה להגיע לסיבוב עבד בדרך לא פחות מ 3 קבוצות ליגת העל ושתי קבוצות ליגה 2 אם יש העונה מגיע אז לקבוצה של עידן בהחלט מגיע על הדרך עד כה
אבל מולם יש את עופר שעושה קאמבק מרשים אחרי ירידה לליגה 3 בעונה 9 אחרי שלקח את הגביע בעונה 8 בבאותה עונה שיחקו שני שחקנים שהולכים להתמודד אחד מול השני במשחק שלי מול אהוד וקוריוז קטן עופר הוא זה שהוריד את עידן לליגה 2 בעונה 8 במשחקי הפליאוף התחתון גיחה קטנה שכנראה עשה לו רק טוב כי הוא חזר מליגה 2 עם גביע ומאבקי צמרת בליגת העל עופר מחזיק סגל יחסית צעיר שמוציא ציונים מרשימים עד כה בליגה אבל חוץ ממשחק צמוד מול נען בסיבוב השני של הגביע לא היה לו שום דבר משמעותי ואם כן היה שם ויתור
הימור שלי: אם יש זמן להפתיע את עידן זה הזמן ברייאר פצוע ובדיוק נמכר עוד גארד עם מחסור שחקנים כזה אם לא יגיע שחקן חיזוק בדיוק לפני המשחק עופר בהבדל גישה יכול לעלות עוד שלב
10 I yaniv team Dragons Damage II 51
יניב בנתיים עם עונה מעולה רץ יפה בליגת העל אחרי מספר חיזוקים טובים ושובש שיאים גביע אחרי שהשיא הקודם היה בעונה שעברה 32 הגדולות אבל מה שכן עד הסיבוב הזה לא פגש אפילו יריבה אחת רצינית וטייל לו את כל הדרך לסיבוב הזה אבל הוא גם סובל מכושר משחק רע חוץ מצ'אבי שעל כושר 9 השאר על 8 ומטה
דראגון מצידו גם לא פגש שום דבר בדרך למשחק הזה השיא שלו עד היום היה 32 הגדולות בעונה 9 מחזיק סגל שעל הנייר הרבה פחות עדיף מהסגל של יניב אבל אם יש זמן לעקוץ בעזרת כושר משחק וביתיות זה הזמן
הימור שלי: יניב ינצח בלי הרבה מאמץ
בהצלחה לכולם במשחקים חוץ מאשר לאהוד
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain