BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Eurobasket Lithuania 2011

Eurobasket Lithuania 2011

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195375.41 in reply to 195375.40
Date: 9/3/2011 12:48:55 PM
Overall Posts Rated:
1616
Στην ακρη η γκρινια,ειναι πολυ μεγαλο το τουρνουα...Θα ρολαρει η ομαδα..

This Post:
00
195375.42 in reply to 195375.41
Date: 9/3/2011 12:52:58 PM
Overall Posts Rated:
11
ευτυχως που εγινε η ηττα τωρα και απο ουσιαστικα αδυναμη ομαδα.Αντε να ξυπνησουν λιγο

This Post:
00
195375.44 in reply to 195375.43
Date: 9/3/2011 2:16:57 PM
Overall Posts Rated:
129129
Οσο μια ομαδα δεν αφηνει τον καλυτερο της παικτη να γινει αφεντικο,αυτα θα γινονται...Καλες οι ομαδες "ομαδα",αλλα καποιος πρεπει να ειναι ο σταρ...Κι αυτος δεν ειναι ο φωτσης...Δε γινεται στο -8 5 λεπτα πριν το τελος να παιρνει pull-up 3 το 4αρι σου..

Απ'την ωρα που εβαλε 6 γρηγορους ποντους ο Φωτσης,καναμε 10 επιθεσεις οπου επαιρνε σκριν μακρυα απτην μπαλα για να βγει να σουταρει...Ε δεν ειναι κατασταση αυτη...Κι ο Βασιλειαδης περναει φαση,το βλεπουμε ολη...Δεν του μπαινει τιποτα... Ε βαλε τον Ζηση σαν σουτερ και ασε τον Καλαθη να οργανωνει...Οταν οργανωνει ο Ζησης ειμαστε -1 επιθετικα..

I want what all men want...I just want it more.
This Post:
00
195375.45 in reply to 195375.39
Date: 9/3/2011 4:19:31 PM
Overall Posts Rated:
334334
8a h8ela na ksera poioi einai oi 9 esiodoksoi p psifisan ellada.. :P

From: thanos

This Post:
00
195375.46 in reply to 195375.45
Date: 9/3/2011 6:17:52 PM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχα.....αυτο ξαναπες το. Προσωπικα θα ειμαι υπερευχαριστημενος και παρα πολυ χαρουμενος αν μπορεσουμε να βγουμε στην 6αδα και παρουμε το εισιτηριο για το Προολυμπιακο Τουρνουα, πραγμα που μου φαινεται πολυ δυσκολο αυτη τη στιγμη.

This Post:
11
195375.47 in reply to 195375.45
Date: 9/3/2011 6:19:17 PM
Overall Posts Rated:
180180
Φίλοι και συγγενείς του Βασιλειάδη είναι... πιστεύουν ότι απο το 10% σε ευστοχία θα πάει στο 70% :p

Δύο λόγια και απο μένα για έναν-έναν τους παίκτες...

Μπουρούσης: Φιλότιμος όπως πάντα, επιρρεπής στο λάθος όπως πάντα.
Ζήσης: Τον προτιμούσα να έρχεται απο τον πάγκο και να δίνει πολύτιμες ανάσες σε Διαμαντιδη-Σπανούλη. Δεν κάνει για ηγέτης και δυστυχώς ένας ηγέτης λείπει απο την εθνική μας φέτος.
Φώτσης: Είναι αρκετά εύστοχος σε αυτό το τουρνουά, παραδόξως δεν βοηθάει όσο θα το περίμενα στο ριμπάουντ.
Καλάθης: Στον Παναθηναϊκό τον θαυμάσαμε, αλλά εκεί είχε και την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ για συμπαίκτες. Μέχρι τώρα δείχνει βραχυκυκλωμένος.
Κουφός: Θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε παραπάνω ότι πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μα είναι δυνατόν ούτε 15 λεπτά να παίζει σε κάθε ματς; Απορώ γιατί δεν έχουμε δει και ένα σχήμα με Μπουρούση τεσσάρι και Κουφό πεντάρι;
Μπράμος: Για το επίπεδο που βρίσκεται παίζει αρκετά καλά. Μακάρι να εξελιχθεί τα προσεχή χρόνια να έχουμε μια πολύτιμη μονάδα στην εθνική.
Καϊμακόγλου: Πολύτιμος ρολίστας και τίποτα παραπάνω. Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες απο αυτόν...
Παπανικολάου: Εντάξει, είναι 21, αλλά πλέον δεν έχει την δικαιολογία ότι δεν έχει παραστάσεις. Πολύ στάσιμος, πολύ φοβισμένος, κρίμα είναι να χαθεί. Τον θαύμαζα στην εθνική εφήβων και τώρα χασμουριέμαι όταν παίρνει τη μπάλα στα χέρια.
Βασιλειάδης: Ο Καζλάουσκας τώρα δικαιώνεται... μακράν ο χειρότερος παίκτης της εθνικής, κλείνει τα στόματα όσων βρίζανε τον Λιθουανό που δεν τον πήρε πέρσι στο Μουντομπάσκετ. Δεν μπορεί το παλικάρι...
Ξανθόπουλος: Για το επίπεδο του θα του έβαζα 9 στα 10. Για επίπεδο υψηλών απαιτήσεων ομάδας 2 στα 10.
Μαυροειδής: Απλά τραγικός... χίλιες φορές ο Βουγιούκας στη θέση του.
Σλούκας: Αλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση φοβισμένου παίκτη. Γιατί στην Ελλάδα αντί να ανεβαίνουν αγωνιστικά οι παίκτες με τα χρόνια, πέφτουν; Και δεν υπάρχει η δικαιολογία της μη συμμετοχής. Βασικός έπαιζε στον Αρη φέτος στα περισσότερα ματς.
Ζούρος: Σήμερα με απογοήτευσε... εντάξει, δεν περίμενα θαύματα με το υλικό που έχει στα χέρια του, αλλά τις εμμονές του τις έχει.

Εν κατακλείδι, μην περιμένετε και πολλά απο αυτή την ομάδα. Το ξέραμε και ας υπήρχαν οι αισιόδοξοι που μιλούσαν για εξάδα. Το καλό είναι ότι είμαστε στην απο δω πλευρά των ομίλων και με λίγη τύχη μπορούμε να περάσουμε στους οκτώ. Εκεί όμως θα πέσει το ξύλο...

Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν νατουραλιζέ Αμερικανό σαν τον ΜακΚάλεμπ, έναν ηγέτη δηλαδή και τότε θα μπορούσαμε να μιλάμε ακόμα και για εξάδα. Οι Ουκρανοί έχουν τον Μπαρτ, οι Πολωνοί τον Κελάτι και μερικές ακόμα ανατολικές ομάδες έχουν νατουραλιζέ στη σύνθεση τους.

This Post:
00
195375.48 in reply to 195375.1
Date: 9/3/2011 8:18:46 PM
Overall Posts Rated:
22
πιστυω οτι η γαλλια μπορει να φτασει τελικο, γιατι ανεβηκε και ο tony parker και οταν ειναι στα καλα του κανι πολλα και ωραια πραγματα...

This Post:
00
195375.50 in reply to 195375.49
Date: 9/5/2011 4:18:19 AM
Overall Posts Rated:
1111
Όσον αφορά στο τελευταίο σχόλιο του προλαλήσαντα, αλλά και άλλων από όσο θυμάμαι, θα συμφωνήσω απόλυτα. Ο Μαυροειδής και ο Σλούκας φαίνονται υπερβολικά ψαρωμένοι, αλλά τουλάχιστον για το Σλούκα έχω ελπίδες ότι θα στρώσει. Όχι στο παρόν τουρνουά, αλλά σε 2 χρονάκια. Ο Καϊμακόγλου, που είναι και προσωπική μου συμπάθεια στον ΠΑΟ, με απογοητεύει. Προσπαθεί, αλλά δεν του βγαίνει.

Επίσης εγώ το Ζήση τον θυμόμουν σαν αξιόπιστο σκόρερ. Όχι συνέχεια 20άρες στα κεφάλια, αλλά σου έβαζε τα τριποντάκια του. Εδώ δεν ξέρω τι έχει πάθει.

Αυτό που με προβληματίζει πάντως εμένα ακόμα είναι η κινητικότητά μας στην επίθεση. Παρόλο που τρέχουν γύρω γύρω, δεν ξεμαρκάρονται οι παίχτες εύκολα και γενικότερα δεν εκμεταλλεύονται τα σκριν. Το έχω καημό δηλαδή να ελευθερωθεί μία φορά αξιοπρεπώς για τρίποντο ο φώτσης. Για το RnG του Βασιλειάδη, τι να πω, μάλλον πρέπει να ρίξει λίγο τον εγωισμό.

Ο Κουφός όντως πολύ καλός επιθετικά, αλλά στο 1on1 στην άμυνα με το αντίπαλο πεντάρι θέλει δουλειά. Χθες π.χ. έχασε 2-3 φορές τον Πέκοβιτς με τον ίδιο τρόπο (πήγε να μαρκάρει από μπροστά).
Μεγαλύτερη χαρά πάντως νιώθω κι εγώ να βλέπω τον Μπράμο, κι ας έχει κι αυτός τη φάτσα αμερικανού πεζοναύτη. Έχει ενέργεια, κάνει δουλειά που δε φαίνεται απαραίτητα στη στατιστική.

Τέλος, κάποιος πρέπει να δέσει τον Ιωάννου στην καρέκλα του και να τον κατρακυλήσει στις κατηφόρες της Κυψέλης βουτηγμένο σε πίσσα.

This Post:
00
195375.51 in reply to 195375.50
Date: 9/5/2011 5:22:03 AM
Overall Posts Rated:
334334
o koufos eixe odhgies apo to zouro na paiksei ton pekovic apo mprosta.... (to elege se ena time)

Advertisement