BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224298.41 in reply to 224298.14
Date: 8/21/2012 6:04:54 PM
Overall Posts Rated:
173173
Akkor én most kiemelem ide, hogy melyik kérdésre melyik válasz hangzott el. Utána meg alszom egyet:

Pörköltszáj:

Olyan játékosokat akarok neveltetni, akit egy első ligás is minden gond nélkül eltart, mint ahogy Pl. Csehországban és Lengyelországban teszik.

Kaygee:

Itt nálunk sem volt sosem más a cél, ezért van Gécsekünk, Chalúmovunk, Plotárunk, Ferlingünk, Aczélunk, Leszkovenünk, Gazdagunk és jónéhány tehetséges játékos, akiket be lehet majd építeni. Nem az első eset, hogy olyan dolgot próbálsz a kampányodban saját tervnek beállítani, ami szezonok óta folyik.

Igen, Aczél és Ferling multiskilles?

Jó főskilles játékosok, de én nem olyan típusúakat akarok kineveltetni, fogd már fel. Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?

Már bocs, de ki írta Aczélról, hogy multiskilles? Arra írtam válaszul, hogy ELTARTHATÓ első ligások számára is. Most is magyar tulaja van. Gécsek, Plotár, Chalúmov és Leszkoven meg mitől lenne alapskilles? És Ferling?

Nem rosszból, de miért ne fogjam fel a sajátoménak, amit a programomban irok, és tervezek véghez vinni? :) Te már véghez vitted? Akkor hol van az eredménye?

Próbáld már meg megérteni. Akármilyen Pörköltszáj-féle csodapirulát adsz be egy játékosnak, nem lesz belőle 7-8 szezonnál előbb játékos. Főleg nem ebben az edzésrendszerben. Tényleg érthetetlen, hogy 22-25 év között járnak a bevethető játékosaink, vagy helyetted végezzem el a számtant? Segítek, és 8 szezon óta vagyok a válogatott mellett.

Igen kint virít a külső fórumon, de azok az elvárások, és nem maga az edzésterv. Én az edzésterv részét tanultam el tőlük, amiből a kinti játékosok is kiképezhetőek.

Ja igen, ahhoz, hogy hülyének nézel (nem csak engem, mert arcul köpöd azokat is, akik szezonok óta küzdenek a neveléssel) már kezdek hozzászokni az eddigi kampányok alapján. Mondjuk ez a jelenlegi túltesz az eddigieken is, mert vannak, akiket meg tudtál szédíteni. Reméljük, hogy nem elegen. képzeld, a kaygee-féle világban is van edzésterve a játékosoknak, és senkitől sem kellett hozzá trükköket ellesnem, meg nem jártam senkinek az iskolájába hozzá.

This Post:
00
224298.42 in reply to 224298.24
Date: 8/21/2012 6:07:31 PM
Overall Posts Rated:
6262
folyt.

Ez a kedvenc részem, már vártam valami hasonlót. Egyrészt kapásból szeretném megkérdezni azt, hogy hol voltál az említett meccsek taktikai megbeszélése előtt, ugyanis az mindenki számára nyílt a kinti fórumon. Ugyanis csak az jöjjön utólagosan okoskodni, aki akkor is ott volt, és leírta, hogy a laza szerinte kockázatos. Nem tettél ilyet, sehol sem voltál, egyetlen taktikai egyeztetésnél sem voltál sehol. Egy Montenegró szintű csapat ellen egy magyar válogatottnak lazáznia kell, ha el akar érni valamit. Ha egyszer is betetted volna a lábad abba a külső fórumba, amelyiknek a népszerűsítését kitűzted a zászlóra, akkor találkozhattál volna azzal a beírással is, ami akkor hangzott el, amikor a magyar-szlovákot tárgyaltuk. A szerbek környékeztek meg azzal, hogy ejtsük ki a szlovákokat közösen. Méghozzá a szezon legelején. Nem csak a szlovák meccs előtt, más hozzászólásokban is utaltam arra nem egyszer, hogy baromi gyanús az, hogy a szerb kapitány megkörnyékez a szezon előtt, amire én kitérő választ adtam, aztán pedig egyszer csak Montenegró jön egy teljest, majd pedig mit tesz isten, a szerbek elleni következő meccsre beesnek felezett csapatszellemmel, és a szerbeknek máris jó nagy gólarány előnye van mindenkivel szemben. Akinek ez nem tűnik fel, az bekötött szemmel vezesse a válogatottat. Ilyen pedig van, és ennél még sokkal durvábbak is, utána csak örültem annak, hogy ellazáztam. Az előző szezonban pedig már vertünk meg csapatokat hozzáállás hátrányban, nem is keveset. Azon a felálláson, amivel az akkori formák miatt ki kellett állnunk, ma már mindenki röhögne, én is. Az egyik legkényszeresebb volt abban a szezonban.

Nézd mivel eddig semmilyen jellegű segítségemből nem kértél kapitányként, más esélyem nincs a válogatott közelébe kerülni, mint hogy megint elindulok a választásokon.
Láthattad, hogy korábban u21 illetve felnőtt szövetségi kapitányként is indultam, ergo nem hagy hidegen a magyar válogatott sorsa. Kinti fórumra nem jártam ötletelni, mert jó ötletet csak a játékosok képességeinek tudatában tudtam volna adni, amit egyébként teljes mértékben megértek, hogy a játékosok képességeit diszkréten kezeled.

Last edited by pörköltszáj-Hungarian NT coach at 8/21/2012 6:09:49 PM

From: blive

This Post:
00
224298.43 in reply to 224298.38
Date: 8/21/2012 6:07:51 PM
Overall Posts Rated:
6262
ilyesmi szokott lenni mindig, nem?

From: LA-Hukli

This Post:
00
224298.44 in reply to 224298.43
Date: 8/21/2012 6:09:10 PM
Overall Posts Rated:
9797
Nemtom amikor én indultam nem volt ilyen.

From: Cimi

This Post:
00
224298.45 in reply to 224298.44
Date: 8/21/2012 6:10:34 PM
Overall Posts Rated:
146146
ez azért van mert pörkölt egy megosztott személyiség:-) de ilyenek is kellenek nagyon.

This Post:
00
224298.46 in reply to 224298.24
Date: 8/21/2012 6:10:44 PM
Overall Posts Rated:
173173
Most erre mit válaszoljak? Szezon közben irtam neked egy levelet, a múlt szezonban és az előttiben is, amiben még válaszra sem méltattál.
Ez nagyon bántó volt nekem, és rosszul esett, mert mint kapitánynak azért illett volna válaszolni, még ha nem is kedvelsz.
És még elvárod, hogy taktikai tanácsokkal másszak utánad? Ez nevetséges.

Egyetlen levelet kaptam tőled, amiben a szlovák kapitány rajtad keresztül kért laza-lazát, amit megtett előtte magától is. Megkérdezhetem tőled, hogy miért kellett volna ebbe bármilyen módon is belevonnom téged? Nem voltál sem segítőm, sem a csapatom tagja bármilyen módon. Más levelezés nem volt.

This Post:
00
224298.47 in reply to 224298.37
Date: 8/21/2012 6:11:34 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Na meg RedWing, h.balint, ja meg én is megkaptam ezt a levelet:
"Elnézést ha zavarlak.

Csak azért írok neked, mert szeretnék elindulni a kapitány választáson.
Ehhez- a kapitányi munkához, majd kellenének nekem megbízható stáb tagok, és én többek közt rád is gondoltam...
:)

Nem nagy mennyiségű munkáról lenne szó, csupán levelezés, edzésprogram áttekintés és egyéb más taktikai segítségekre. Minden stábtagnak más terület.
.

Mi a véleményed az ötletről? Heti 20-30percre gondolok.
Persze ha nincs kedved, időd, vagy valami miatt nem vállalható, ezt maximálisan megértem.

Várom a válaszodat!"

Hát ez nekem csak egy sablonszerű, kopogtatócédulás kis előkampánynak tűnt. Kíváncsi lennék, hogy hányan kapták még meg ezt a levelet. Értem én, hogy miről szól a politika, mint olyan de már Orbán Vikitől sem tudom elviselni a nemzeti konzultáció nevű agyrémet. Bár a Te eseted nyilván jobb, mert Viktorka az én pénzemen küldözgeti a leveleket, nem úgy mint Te:)

Jah, majd elfelejtettem, ha a segítőid vagy nem tudom, hogy nevezzem őket, is úgy gondolják mint te egy pár sorral feljebb, hogy heti 20-30 perces munka, hát akkor nem tudom, hogy itt mi lesz... Bár ha a 20-30 percet beszorzom kb. 50 emberrel, az már nem is annyira rossz

HUNGARY!
From: Cimi

This Post:
00
224298.48 in reply to 224298.47
Date: 8/21/2012 6:15:05 PM
Overall Posts Rated:
146146
örülök,hogy a BB Phil Packson-ja megszolalt:-)

This Post:
00
224298.49 in reply to 224298.33
Date: 8/21/2012 6:15:14 PM
Overall Posts Rated:
350350
A tavalyi év elején volt összesen 6 u21-re bevethető centerünk illetve ecs-énk.
Aczél Dani akkor közepes volt csak főskillben. Az u21 eredményessége kívánta meg, hogy főskillt kapjon.
Közbejöttek sérülések, megszorult a csapat és őt kellett többször kezdetni pedig voltak jobbak is (akik lesérültek).
Pásztorról beszélek, aki a klubtárs volt és egy sima monoskilles "fenevad" csomó 1-2-es kieggel.
Nem lett volna értelme őt (is) multizni.
Az u21 számára viszont meg lett az eredmény, hiszen sikeresen szerepeltünk, bejutottunk a vb-pótselejtezőkre!

Szerintem se vészes a lemaradása, de még főskillben minimum 5-6 pontban el van maradva és "csak" Mvp, ami azért kisebb korlát az Nt-nél. A tökéletes NT-nek egy legenda potú magas játékos.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 8/21/2012 6:17:15 PM

From: kaygee

To: KGGG
This Post:
00
224298.50 in reply to 224298.39
Date: 8/21/2012 6:16:44 PM
Overall Posts Rated:
173173
Nyilván taktikai egyeztetésnél minden NT coach saját stábbal dolgozik nem hiszem hogy a rivális jelölteknek kötelessége lenne a vesztes választás után taktikákat küldözgetni különösen ha nem vagytok jóban. (a hol volt pörköltszáj kérdésre)
Amit én sem értek az az András Aczél kaliberű emberek alap emberként való kezelése, hiszen abszolút monoskilles, de arra meg ott van a havasi-csopaki jellegű ember, tőlük pedig igencsak le van maradva főskillben is. Szóval mi alapján kerülnek ilyenek a keretbe?

Ezzel nem értek egyet. Méghozzá nagyon nem. Létrehoztam egy fórumot kint, ami kémkedéssel foglalkozik. Abban öt önként jelentkező annyi infót összegyűjtött az ellenfelekről, amennyit csak tudott. Nem tudom elfogadni azt, hogy nem írnak oda, aztán a taktikát utólag kritizálják, ugyanis az ellenfelek várható taktikájának az elemzését ez nem zárja ki. Az ellenfelekről ugyanis nekem sincs több információm, mint ami ott kint van (nem is lehetne, én sem látok be az adatlapok mögé).

Még egyszer elismétlem, hogy attól, hogy valaki idejön, és elkiáltja magát, hogy multiskill, még nem lesz több arra alkalmas játékos. Nem lesz több legenda pot sem. Nem attól fognak csodajátékosok születni. Mindenki abból a felhozatalból dolgozik, amije van, ez nem lesz másképpen ezután sem. Azért van Aczél bent, mert odavaló a tudása alapján.

Még egyszer elmondom, nem hívtam Aczélt multiskillesnek.

Last edited by kaygee at 8/21/2012 6:17:28 PM

This Post:
00
224298.51 in reply to 224298.46
Date: 8/21/2012 6:18:59 PM
Overall Posts Rated:
6262
Egyetlen levelet kaptam tőled, amiben a szlovák kapitány rajtad keresztül kért laza-lazát, amit megtett előtte magától is. Megkérdezhetem tőled, hogy miért kellett volna ebbe bármilyen módon is belevonnom téged? Nem voltál sem segítőm, sem a csapatom tagja bármilyen módon. Más levelezés nem volt.

Igen, de ő is azért irt nekem, mert te nem válaszoltál neki, ő pedig tudta hogy magyar vagyok, tehát tudnék kommunikálni veled. Azért illett volna bármiféle dolgot vissza írni, mert szó nélkül csak nem reagálni egy levélre, amiben több kérdőjel van igen csak .... dolog.

Egy szezonnal előtte is írtam neked, amire nem válaszoltál, arra gondolom már nem is emlékszel.

Advertisement