Co do samych komentarzy natomiast to zacytuję póki co te które osobiście mnie trochę już irytują. Póki co nie mam jeszcze propozycji na "podmiankę", ale może ktoś kto ma obecnie wenę wymyśliłby czym można by je zastąpić:
-Go! Chciałem powiedzieć "gol", a to przecież tylko punkt. Trafił X
-X delikatnym ruchem biodra wytrąca obrońcę z równowagi i notuje zbiórkę w ataku.
-X odpala trójkę z samiuteńkiego rogu boiska, jak sam Joe Dumars i wyskakuje wysoko w górę. Y wydaje się być wielce zaskoczony i symuluje teraz awarię obuwia. Nie trafił.
-X naraża swoje zdrowie na szwank, ale padając w objęcia fotoreporterów udaje mu się oddać rzut z linii końcowej, po tym jak Y zmienia pozycję i próbuje innego rozwiązania. Nie trafił.
-X próbuje rzutu z łokcia. Oczywiście, piłką, dokładnie kryje go Y. Nie trafił.
Podbijam ten post. Te wszystkie teksty powinny być niezwłocznie zastąpione.
Mam jeszcze parę uwag:
Jest taki komentarz:
-X stał pod koszem i czekał na zbiórkę, jednak rzut nie nadchodził. Po 3 sekundach nadal tkwił w miejscu, a sędzia bezwzględnie to wyłapał.
Zanim zorientowałem się, że jest to błąd 3 sekund, to ten tekst już prawie zniknął z ekranu, a na boisku przez ten czas sporo się zdarzyło :D
Po prostu myślę, że ten tekst jest troszkę za długi i napisany pokrętnie, jak na tak mało znaczące wydarzenie, jakim jest błąd 3 sekund :)
Zastanawiam się też co oznacza termin "szybkie cofnięcie" w tym komentarzu:
-Szybkie cofnięcie, X mija obrońcę i kończy akcję dwuręcznym wsadem, a doskonałą asystę wykonał Y.
Proszę o pomoc, bo jeszcze tego nie rozwikłałem :D
Last edited by ernioq at 1/11/2014 10:51:58 AM