vad ca ne facem o traditie (de sezon) sa sarim la beregata aluia care ridica piatra. you know, because he is not a saint.
@iwillsurvive mi se pare ca ridici niste probleme pertinente dar relative, singura certitudine e ca daca exciti fanbase-ul o sa descoperi o reactie unita adversa. macar atat. relax
nu e secret ce parere am despre selectioner, dar trebuie sa recunosc ca e mai dedicat cauzei decat orice roman, iar pentru perioada prin care trecem acum era si este managerul potrivit.
la urma urmei tot userii si baza de selectie fac diferenta.
intr-adevar ar fi placut ca romani sa antreneze romani, dar aici cred ca platim tribut faptului ca suntem tara mare. nici nu vreau sa stiu cati tineri talentati sunt risipiti aleatoriu pe boti. daca un pusti are talent enorm nu conteaza cine il ia cat timp ala il va antrena pentru profit. dupa aceea intr-adevar iti tb useri ca sa le adauge secundare ceea ce nu e fun. deci asta e. deal with it.
iar referitor la RBBA. eu am avut bani sa iau un prospect tanar de NT care nu a aparut. acum doar no sa-mi pierd banii ca sa refac la forma un jucator mediocru fata de elita buzzer-beaterului. eu am antrenat anul acesta si mai mult am pierdut decat sa castig. fiindca nu poti face performanta antrenand jucatori chiar si cu salariu de 50k din moment ce adversarul direct are salarii de 150k pe pozitia adversa.
#life
exact asta am spus daca citesti mai atent.