Κοιτα , ο τραυματισμος του παικτη μου με χαλασε πολυ...με αναγκασε να παω σε αλλο τροπο παιχνιδιου, εχασα απο οργανωση(ασσιστ) , ποντους και ριμπαουν-αμυνα! φυσικα και δεν νομιζα οτι η Αριδαια ειναι ανικητη. Απλως πιστευα(κακως εκ του αποτελεσματος) οτι επρεπε να ρισκαρω και ετσι αλλαξα το συστημα μου στο 3ο ματς. Αυτο το εκανα για να μην παρει το παλτο που εχω(οχι για πολυ), επιθετικες προσπαθειες , γιατι σερνεται επιθετικα. ετσι εβαλα την εσωτερικη απομονωση. Αποτελεμα? Αυτο το παλτο , εκανε τις περισσοτερες προσπαθειες απο ολους!και αλλες φορες εχω σηκωσει τα χερια ψηλα με το παιχνιδι , αλλα τι να κανουμε?. Ειχα ολη την σαιζιν ετοιμαστει με αντοχες και αγων. καταστασεις. τι αλλα να εκανα/φετος θα αραξω μαλλον , και αφου σας βλεπω να ριχνετε χρημα , θα καθησω σε καμια γωνια και θα κανω μπανιστηρι.
οσο για το διλημμα , θα διαλεξω Γκαλη. Οκ παικταρας ο μητσος , εχει στοιχεια που δεν ειχε ο Γκαλης κ.α πολλα , αλλα σαν τον Γκαλη κανεις...ισως ειναι οι αλλες εποχες που λεγαμε...
και ολα αυτα στα λεει ενα παοκτσακι που ο συγκεκριμενος με εχει στερησει τιτλους , με εχει δωσει πονο κ στεναχωρια, που τον εχω βρισει , πεταξει οτι μπορεις να φανταστεις(ημουν καποτε νεαρος).