אני מסכים איתך, גם אני הייתי מצפה להפרש יותר גבוה מ44 נק' במשחק כזה, אבל לא הייתי ממהר להאשים את הגנת הלחץ.
ניסיתי להסתכל מה לא הלך פה - אנחנו סיימו עם 17 שלשות ב43% ו42% מה-2, וזה בהחלט לא נתון רע, אולי היה אפשר לצפות לאחוז מ-2 יותר גבוה אבל בקטנה. כמו כן היה לנו הרבה יותר זריקות לסל שנבעו מ27 איבודי הכדור שכפינו עם עם הלחץ וזה נתון מאוד חיובי שמראה שהלחץ עבד טוב.
אצל היריבה היה שחקן אחד שעליו היה הפיישנט שקלע 43 נק' ב49% וכל שאר השחקנים שגירדו את ה30% מלמטה. אין ספק שכל העניין פה מסתכם להצלחה האדירה של השחקן הספציפי הזה שקלע באחוזים די מדהימים - אמנם מדובר בשחקן שעבר די הרבה אימוני גארדים בעברו אבל הוא עדיין מוגדר כפאוור של 6 אלף אז כמה קלעי טוב הוא כבר יכול להיות?
אני חושב שגם אם היינו עולים אישית (הרי לא היית עולה 3-2 בגלל חשש לפיישנט) היינו חוטפים אותו דבר מהשחקן הזה.
בכל מקרה פינלנד ניצחה רק ב12 נק' ולמעשה אין אף קבוצה שתוכל לעקוף אותנו אם ננצח שבוע הבא, אז למי אכפת...
נק' מאוד מוזרה מהמשחק - כל שחקני היחידה השנייה - אראיל, גלנסקי, מקאדמס, גורן והכהן כל יחס -/+ מטורף של 36-38 בעוד כל החמישייה על סביב הפלוס 8. כלומר שכל ההפרש הצטבר כמעט ורק בזמן המחליפים היו על המגרש - מוזר.