BuzzerBeater Forums

Makedonija - I.1 > Сезона 35

Сезона 35

Set priority
Show messages by
From: Dadimo

This Post:
00
278939.41 in reply to 278939.40
Date: 8/28/2016 6:39:20 PM
Overall Posts Rated:
5555
Фала Гари на честитките, ние во клубот почнавме да славиме уште кога заврши рокот за плај-оф засилувања ама сега и официјално да прославиме :)
После двете титули во купот еве 2 титули и во елитата и може само да жалам што пропуштив голема шанса за дупла круна оваа сезона ама бидна, одвреме-навреме знам безврска да испаднам од некој полу-бот во купот :(
Ама како што викаат додека на некој не му стемни на друг нема да му светни па така Ангел ја искористи шансата и ја освои својата првата титула во купот. Честитки и за него, се надевам добро ќе не преставува во Б3 купот следната сезона.
А не сум толку јак колку што конкуренцијата е слаба. Со ростер кој “тежи“ само $ 709 892 и со еден куп ветерани во правата постава во некои други претходни сезони би имал само епизодна улога во плеј-офот. Се надевам дека за следната титула ќе се борам против многу посилна конкуренција бидеќи оваа сезона беше здодевна за мене...

From: No-name

This Post:
00
278939.42 in reply to 278939.41
Date: 8/29/2016 5:18:04 AM
Overall Posts Rated:
4141
Cestitki i od mene, se najdobro. Pozdrav.

This Post:
00
278939.43 in reply to 278939.41
Date: 8/29/2016 5:33:12 AM
Hip Hop Macedonia
II.1
Overall Posts Rated:
7575
Честитки и од мене Дадимо, реално стварно немаше никаква конкуренција, баш пред некој ден барав низ цел ББ Свет тим што има најмногу репрезентативци или воопшто што има тим составен САМО од репрезентативци.
И барав, барав, барав, низ Светот.. и пред некој ден проверувам кај тебе, 5 репрезентативци, си викам брееееј у државата ми бил, алал да му е! :D

И не си така лош и за у Свет, мислам дека ако си го заддржиш тимот (а ќе си го задржиш) можеш да правиш изненадувања у Б3 наредна сезона.

За конкуренција, ќе добиеш и тоа опасна наредна сезона :)) *не мислев на мене хахахахаха*

Поздрав!