Ovako, imam odskautirano JS, JR, OD, PASS, RB i SB za sve igrače ovosezonskog drafta. Tražio sam neki materijal za playa.
Nudim razmjenu podataka svima zainteresiranima prema brojevima.
Zamislio sam ovo ovako, pošaljete mi podatke za neki broj u mailu i pošaljite mi koji vas zanima i ja vam to pošaljem.
Ili ako netko želi razmijeniti sve podatke pošaljite kaj nudite u zamjenu.
Naravno, ovo mislim izvesti uz pretpostavku da svi u ligi vidimo iste igrače u istom poretku (jednom je netko nešto napisao na negdje na forumu da bi to moralo biti tako, ali i ovo bi htio potvrditi ovim potezom).
Imam tri trenirca za iduću sezonu, tako da me u globalu ne zanima neki novi, ali ako nešto dobro uleti super, našao sam tri igrača koji me zanimaju i ne mislim mijenjati poradak drafta bez obzira na njihovo godište i potencijal.
Ovo radim u cilju budućeg lakšeg obrađivanja drafta, naravno, ukoliko se podaci i igrači poklapaju, i saznanja mislim podijeliti svima zainteresiranima na forumu.
Dalje preko BB-maila.
P.S.
Ako netko misli da kenjam kako bi se dočepao podataka o igračima s drafta sačuvajte svoje podatke za razmjenu do nakon drafta. Moji podaci će nakon drafta biti dostupni svima koji ih žele vidjeti...=)))
Last edited by Mod-Ray Sadomazođubrilović at 11/28/2016 9:28:20 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...