Κάνω μια επίσκεψη στα λιμέρια σας να δώσω μερικά συγχαρητήρια, να αποκαλύψω μια απόφαση σκάνδαλο και μετά θα φύγω πάλι από εκεί που ήρθα.
Πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη για το κύπελλο. 11,5 χρόνια πραγματικής ζωής πέρασαν όταν ξεκινήσαμε μαζί το παιχνίδι και ήρθε σήμερα η στιγμή να πιεις σαμπάνια από το τρόπαιο του κυπέλλου! Άποψη μου είναι ότι κανένας που δεν είχε τίτλο μέχρι τώρα δεν τον άξιζε περισσότερο από εσένα!
Αν και δεν το συνηθίζεις περιμένω ένα (τουλάχιστον) σεντονακι για την περίσταση. Πιάσε από την αρχή την ιστορία για να έχεις πολλά να πεις και να το ευχαριστηθούμε και οι υπόλοιποι!

Συγχαρητήρια και στον Kung Flu που έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο καλές και σταθερές ομάδες της Α1 για σχεδόν μια 10ετια! Έχασες το σημερινό αλλά πιστεύω έχεις να μαζέψεις πολλά ακόμα!
Απόφαση σκάνδαλοΉταν γνωστό από καιρό ότι ο τεράστιος είχε παρατημένη την ομάδα και αφιέρωνε λιγότερο χρόνο πλέον στο παιχνίδι. Όμως το να φτάσει να πουλήσει τα δικαιώματα της συνέντευξης του Αιμαρ στον karapatsakidi μετά από σχετική πρόταση που του έγινε δεν το περίμενε κανένας!
"Ντροπή σου αν είχες λίγη τσίπα θα είχες παραιτηθεί και θα άφηνες την ομάδα για να πάρουν χαρά οι οπαδοί της" , ήταν μερικά από αυτά που ακούστηκαν.
Ένα μεγάλο συγγνώμη στον Αιμαρ που τόσο καιρό δεν βρήκα λίγο χρόνο για να αναπτύξω την συνέντευξη του αλλά και στον Kung Flu που μου είχε δώσει τις ερωτήσεις του πριν αιώνες. Θεωρώ καλύτερο από το να καθυστερεί τόσο η συνέντευξη να γίνει από τα παιδιά που έχουν περισσότερη όρεξη από εμένα σε αυτή την φάση. Δεσμευομαι όμως όταν επανέλθω στην Α1 να κάνω ένα αφιέρωμα στην ομάδα της Βαλένθια με στατιστικά διαφόρων ειδών!
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Last edited by τεράστιος at 12/23/2021 5:09:02 PM