Popravde som trošku sklamaný už z tejto hry. Začal som sezónu 0-2. Prvý zápas som bol outsider a gratulujem súperovi k výhre ale nechápem tomu hernému enginu. Mám nastavené dodržiavať náhradníkov DO 4 stvrtiny. Hrám vyrovnaný zápas a mne na posledné 2 a pol minúty dá dole najlepšieho strelca zápasu a môjho najlepšieho hráča a už sa na ihrisko nedostane. Prehrám BB v poslednej sekunde. Čo už.
Druhý zápas hrám vonku a súper dal vyšší prístup. Aj tak na konci zápasu 2x vyhrávam o 3 body a ako zázrakom dostanem vždy trojku (s prepáčením od slabšich hráčov). Ok čo už stane sa. Ide sa do predĺženia a tam hrala moja kompletná prvá 5 dokopy asi 20 sekúnd. Za celých 5 minút hry. Celú dobu hrám s náhradníkmi v zostave.
Prosím vie mi niekto vysvetliť prečo sa toto deje. Prečo v najdôležitejších chvílach zápasu sa mne dodrbe zápas kvôli striedaniam hráčov. Ako ja nečakám nič svetoborného, ale predsa chcem vyhrať a o tomto táto hra je.
Čo mám mať nastavené, aby sa toto nedialo?
Gratulujem aj Višnovému a aj Kukovej k výhram.
Ahoj pozrel som na ten tvoj zapas s Kukovou. S tymi striedaniami si koho myslel, lebo Ozyay siel dole na zaciatku predlzenia na 1m38s a potom este na 32s v posl.minute predlzenia, to si myslel? Tam je tych faktorov vela co sa mohlo stat, ale vlastne si nechal rozhodnutie na kouca v 4/4 a nasledne predlzeni. A kouc asi usudil ze vycerpanost Ozyaya je pomerne vysoka. Ako je na tom kondicne Klobusiak?
Co sa tyka zapasu v Kukovej, mal si lepsich hracov, ale super hral: 1)DOMA, 2)VYSSI PRISTUP a 3)HRAL SI 2-3Z do jeho outside utoku. Na zaklade toho bol super efektivnejsi pomerne vyrazne na PG, PF, C a ty si bol jemne efektivnejsi na SG, SF pozicii. Na zaklade tej 2-3zony mal tvoj super viac ako polovicu striel OTVORENÝCH tj.bez obrancu so spolu s tym domacim prostredim a vyssim pristupom urobilo obrovsku efektivitu v jeho prospech. Ked je vyssi pristup je tam zvacsa aj prevaha strat v tvoj neprospech 4-15 tusim, to sa potom tazko vsetko dohana.
Je pravda ze nemam rad akosi tento engine, ale tu sa daju veci zdvovodnit.
Ja napriklad nechapem ako mohol byt rishoov Abdulrahmannov taky efektivny s takymi skilmi, mozno nam rishoo prezradi:) Ako, je tam strasne vela blbosti v tom engine, ako hraci s 16-11 strelbami maju trojky 1/2 cez OD20+ a pod.. Proste su tu aj veci co sa vysvetlit nedaju a je ich vela, alebo ich nechapeme:) No tento zapas ma aspon logicky zaklad v tych 3 hlavnych veciach co som napisal.
PS: slusny tim si vystaval, to sa prejavi. Ja som minulu sezonu zacal 2-6 a nevedel som preco..
Last edited by LA-zajino at 1/2/2025 8:59:10 AM
1 BBB, 20 Leagues, 10 Tournaments, 3 Europe Titles (SVK), 2 World Bronzes (SVK), 2 Europe Bronzes (SVK,FRA), 42 Seasons NT coaching