які дві різні половини зустрічі. перша закінчується з рахунком 29:29 (половина, не чверть!). коли ти пропускаєшь 12 очок за чверть, але думки що ти провалив чверть, бо дуже багато втрат. а потім в другій половині ти пропускаєшь 30+ очок за кожну чверть, в суперника залітає майже все. в третій ми ще змогли більшменьш втриматись за рахунок фолів, а ось в четвертій нам такого не дозволили. пна перший ривок ми ще змогли відповісти і з -10 майже зрівняли рахунок, але відразу отримали інший ривок 0:9, а в останні хвилини в них залетіли 3 триочкових поспіль.
(77202)італієць здивував. навіть не тактикою, а гравцями в старті. бокаччо до цієї гри зіграв 67 хвилин за 5 зустрічей, скаламонті 73 за 5 зустрічей. пассанті грав більше, навіть один раз у старті, але... 4+1 в захисті від них зіграло ідеально. вчора я передивився їх зустрічі цього сезону, коли вони її грали, і там було як я писав у прев'ю: дуже багато разів був зворотній місматч. не рахував, але здалось що десь у 40% випадків. сьогодні такі випадки були поодинокі. як коли щавель, який не вміє кидати, закинув далекі два через сіну, який не вміє там захищатись. але такого було мало. загалом з фарби кидали через великих, дальні кидки черз малих. (я не бачив 3ї чверті, відволікли...) і в такому протистоянні нам не вистачило атакувальних здібностей. + в них було мало фолів, меньше ніж в середньому. я сподівався ще очок на 10 з лінії
з точки зору нашого захисту, здається не погано. так, 10/32 триочкових це трохи забагато. за 2 хвилини до кінця це було 7/29, що вже виглядає нормально, а можливого порятунку гри тоді вже не відчувалось. скаламонті та бокааччі зіграли краще ніж зазвичай. пассанті забив 3/6 триочкових (до цього сезоном в нього було 0/5), але ми закрили його на більш близькій дистанції
ми виграли підбори, але це не призвело до чогось, очок другого шансу дуже мало. багато втрат. дуже багато. і замало асистів. в нас перший асист був на 22й хвилині зустрічі!
щось в мене є відчуття що я переаналізовую, треба підходити трохи простіше...
литва розібралась з португалією, але очікувалось що буде більш впевнена перемога. бельгія дуже просто винесла німеччину. при чому їх тренер пише що очікував ще більшу різницю. і по рейтингам (як бельгії так і італії) здається що тиждень тому не було ніякого мотсу і тоді я не розумію істеріку тренера італії
в іншій групі іспанія не залишила насів хорватії (в останніх не спрацював пейшн). французи познущались над ізраїлем дозволивши їх набрати лише 58 очок. угорщина вирвала перемогу в польщі +3