Liman2 BK Partizan Belgrade Lazarevac KK Vračar Junajted Frks K.K. Lucky strike KK JUNIOR™ Dorcol Pistons Crni Psi KK Dumbarajko Schwartz's KK Kloshari Beli orlovi K.K. Crvena Zvezda Zaboravio si:dominacija zabe
Liman2 BK Partizan Belgrade Lazarevac KK Vračar Junajted Frks K.K. Lucky strike KK JUNIOR™ Dorcol Pistons Crni Psi KK Dumbarajko Schwartz's KK Kloshari Beli orlovi K.K. Crvena Zvezda
ako je po "entuzijazmu" vlasnika ekipa - razbicete nas!))))))))Pogresno si sve shvatio...kad sam pominjao entuzijazam nisam mislio na tebe) Za tebe kontam da je dovoljna i obicna 5-tica od entuzijazma))
ako je po "entuzijazmu" vlasnika ekipa - razbicete nas!))))))))
60-16 prvo poluvreme. bezvezea bas sam zeleo da gledam tvrdu utakmicu.
Ti pogotovo imas sanse da udjes u finale. Na primer - ako 6-torica onih iznad tebe odustanu! :)))))Nego spremaj se ti da se pokoljes sa juniorom za opstanak! ;)
Ti pogotovo imas sanse da udjes u finale. Na primer - ako 6-torica onih iznad tebe odustanu!))))Nego spremaj se ti da se pokoljes sa juniorom za opstanak! ;)Ako je takva situacija dobrovoljno cu se prijaviti da ispadnem a da on ostane jer je totalno simpaticna ekipa. U ostalom duplo je veca verovatnoca da ta 6-torica iznad mene odustanu nego da ti udjes u finale))
Ti pogotovo imas sanse da udjes u finale. Na primer - ako 6-torica onih iznad tebe odustanu!))))Nego spremaj se ti da se pokoljes sa juniorom za opstanak! ;)
Ti pogotovo imas sanse da udjes u finale. Na primer - ako 6-torica onih iznad tebe odustanu! :)))))Nego spremaj se ti da se pokoljes sa juniorom za opstanak! ;)Ako je takva situacija dobrovoljno cu se prijaviti da ispadnem a da on ostane jer je totalno simpaticna ekipa. U ostalom duplo je veca verovatnoca da ta 6-torica iznad mene odustanu nego da ti udjes u finale :)))Dobra volja sa tvojim odlaskom u II ligu nece imati nista - to se zove automatizam. ;)I ti mora da si bio dobar iz matisha. Ili si bio najduhovitiji u odeljenju. :)
Ti pogotovo imas sanse da udjes u finale. Na primer - ako 6-torica onih iznad tebe odustanu! :)))))Nego spremaj se ti da se pokoljes sa juniorom za opstanak! ;)Ako je takva situacija dobrovoljno cu se prijaviti da ispadnem a da on ostane jer je totalno simpaticna ekipa. U ostalom duplo je veca verovatnoca da ta 6-torica iznad mene odustanu nego da ti udjes u finale :)))