Też tak myślę. Te wszystkie dodatki są wyłącznie po to, aby sprawdzić, czy strona chodzi jak należy. Wszystko opiera się o css, więc zmiana koloru to jak pstryknięcie palcami. Pstryk... i zrobione :)
A przy okazji al_said, jest taka możliwość, abyś przygotował coś takiego jak "Top 10 Prospects" z bazy kandydatów do kadry, którą masz? Naturalnie wszystko zależne od Twojego subiektywnego odczucia.
Po co mi to? Chciałbym zrobić (zgodnie z tym o czym kiedyś rozmawialiśmy) wykaz zawodników grających w kadrze. Podać ich imiona, nazwiska, wiek, wzrost, potencjał, ew. pensja i jakąś Twoją opinię o zawodniku (dwa ostatnie pkt wg Twojego uznania).
W tym prostokąciku z prawej strony (submenu, jak ja to nazywam), chciałbym przy każdym odświeżeniu strony ładować dane o jakimś potencjalnym kandydacie (te same dane co w przypadku kadrowiczów, choć dodatkowo przydałaby się nazwa zespołu, w którym gra, abym mógł go znaleźć). Nie problem to zrobić, bo przecież działa już coś takiego z cytatami na stronie głównej.
Jeżeli byłoby to możliwe, to super (wystarczy mi nazwisko i team, resztę sobie znajdę). Jeżeli nie, to pomyślę nad czymś innym.
Last edited by Khazaad at 6/24/2008 7:35:52 AM