Koji smor ovi izbori za selektora.
Svi nesto pametuju, ja cu ovo ja ono, pa onda kad pocnem da pobedjujem, pa kad napavimo igrace za selektora(poznatog po porazu od BIH).
Bar su ove igrice transparentne vidis kako kandidat igra, kakve rezultate pravi, ali dobro sve je to PR i Advertising.
Ja i ovako nevazim za ozbiljnog kandidata, imam samo 2 sampionata (III i II ligu) i trenutno sam clan Prve lige, imam drugog igraca u Srbiji po kvalitetu koji igra za repku.
Zato necu ni da objasnjavam na forumu koji su primarni a koji sekundarni skilovi, ali vam obecavam da na Push the Ball sigurno necu staviti 2-3 Zone (patentirano na utakmici SRBIJA - BIH, presudna za prolazak u drugo kolo).
P.S.
Pozdrav za selektora NT Srbije, koji se ovde nalazi prozvan.
3,2,1,.....buuuummm
Evo ga opet ovaj - "pametnjakovic posle utakmice". :(
Druze ajde pitaj Matorog da ti objasni da se taktike vide posle utakmice a ne pre! :)
Jbte, kandidujes se za selektora "mlade" a imas problema sa logickim rasudjivanjem!?!
Ja mu prvi pozelim dobrodoslicu u I ligu a on pokusava da pokupi poene na meni...pa gde nadje bas te najskuplje? :)
Sto rece moj dobar ortak - ne smes bre da pustis indijance da pomisle da su ti ravni jer se odmah okuraze...
Imam jedan predlog za tebe...u klasi je tvojih komentara:
Povuci kandidaturu i glasaj za ozija - nista se nece izgubiti na kvalitetu buduceg selektora U21-ce! :)))
P.S.
Pozdrav za samozvanu legendu! (no sound effects...) ;)
Jojjjj ti meni kazes da sam indijanc, kurtonu jedan, jak si samo na recima, a statistika kaze sledece:
In season 2, Dorcol Pistons finished 5th in league II.3
In season 3, Dorcol Pistons reached the quarterfinals of the cup
In season 3, Dorcol Pistons made the semi-final of the playoffs in division II.3
In season 4, Dorcol Pistons were one of the final 1024 teams in the Cup.
In season 4, Dorcol Pistons made the playoffs in division Prva Liga Srbije
In season 5, Dorcol Pistons were one of the final 128 teams in the Cup.
In season 5, Dorcol Pistons made the semi-final of the playoffs in division Prva Liga Srbije
Sve u svemu, nikad nista nisi osvoji, zadovoljavas se prosecnim, i od toga mediski pravis da si neki menadzer, ako ja lazem link nelaze
http://www.buzzerbeater.org/BBWeb/teamhistory.aspx?TeamID...A moji podaci su:
In season 3, BG Samuraj were one of the final 256 teams in the Cup.
In season 3, BG Samuraj were crowned champions of division III.13
In season 4, BG Samuraj were one of the final 16 teams in the Cup.
In season 4, BG Samuraj made the semi-final of the playoffs in division II.4
In season 5, BG Samuraj were one of the final 32 teams in the Cup.
In season 5, BG Samuraj were crowned champions of division II.4
Kao selektor si imas 4-2, medju ta 2 ti je poraz od BIH, onaj legendarni, i taman da neodes dalje, sve u svemu, lepo ti pricas recit si, ali kad neko pocne da gleda tvoje rezultate, to bas i nije tako (stoji imas brdo pobeda u prijaeljskim ,ali koga zabole za to).
Sve u svemu, tu si NULA od selektora kad se zadovoljavas rezultatima koje pravis.
I kakvu dobrodoslicu, kakve poene, ti bas imas visoko misljenje o sebi da si neki opasan menadzer, pa se ceo BB Srbija vrti oko tebe.
A ko je legenda to neka drugi odlucuju, ja sebe nisam tako nazvao.