BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija U21

Reprezentacija U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: kotoor

To: Ozzy
This Post:
00
44283.41 in reply to 44283.39
Date: 8/14/2008 11:16:36 AM
Overall Posts Rated:
500500
U na ovo sam zaboravio da odgovorim...naljutice mi se kotoor ;)

na tebe da se naljutim??? ma nema šanse :))) ti si mi omiljeni lik na konferencijama :)) i samo da znaš da cenim to kod tebe što stalno pokušavaš da izvršiš neke analize i uvek ću ti pomoći oko njih!!!

Ne razumes situaciju u kojoj sam se nalazio i moja saradnja sa selektorom je bila apsolutno nepozeljna!

razumem ja tvoju sitaciju (pročitao sam sve postove od početka bb u srbiji) i mogu da te donekle i razumem, ali ti mogu reći da si ti u najvećoj meri kriv za takav odnos bb vrha prema tebi! isto kao što si ti meni rekao da poštujem juniora, tako si i ti trebao da poštuješ njih! to ne znači da je trebalo da im se šlihtaš, ali ne i da ih napadaš! mogao si na lep način da im ukažeš na greške (kao što sam ja rekao bilu da je dužan da objasni svoju ideju meča protiv BIH i on je to učinio)! većina menadžera nije imala problema u saradnji sa selektorima!!! možda je problem u tvom odnosu prema njima???

I evo ti sada moj najtezi zadatak -> sve pare sam ulozio u arenu....znaci nema pojacanja! I ako sa takvim timom uspem da izborim opstanak u ovako jakoj mojoj konferenciji...mislim da ce srazmerno onim cime raspolazem biti jednako kao da npr. da Vracar stigne u 1/2 finale BBB...srazmerno onoga cime on raspolaze!

ni jednog trenutka nisam osporavao tvoje sposobnosti vođenja ekipe (iako ti moje jesi), nego sam samo želeo da ti ukažem na tvoje greške u ratu sa magičnom družinom!

nadam se da smo se razumeli i drago mi je što sve ovo nije otišlo u drugom pravcu! srećno na izborima i neka najbolji pobedi...

This Post:
00
44283.42 in reply to 44283.41
Date: 8/14/2008 11:35:26 AM
Overall Posts Rated:
178178
Imajuci u vidu prethodne izbore za selektora NT Srbije gde je malo falilo da se ostvari jedan egoistican i suludi plan apelovao bih na sve uvazene kolege - glasace da na izborima za buduceg selektora U-21 BB reprezentacije Srbije podrze najkompletnijeg kandidata kolegu CARAMAZOVA - menadzera ekipe Crni Psi.

Vise-sezonski prvoligas sa prebogatim iskustvom i bez tajni u ovom sportu sigurno je pravi izbor za odgovornu poziciju! Od pocetka BB Srbija je clan najuzeg strucnog staba reprezentacije, sa nemerljivim doprinosom u skautovanju domacih igraca i protivnickih reprezentacija, u odredjivanju taktika za reprezentativne utakmice (osim za kvalifikacionu utakmicu protiv FBiH) itd...

Dodao bih jos i to da je svoje znanje uvek stavljao na raspolaganje pocetnicima u ovoj igri, da je aktivan na forumu, da je jedan od retkih za koje niko nema ruznu rec i koji je zaduzen za dobru atmosferu na forumu.

Sto rekose "jedni" - od nas zavisi!

Vas Bill (Selektor BB Seniorske Reprezentacije Srbije)

Last edited by Laimbeer40 at 8/14/2008 11:36:09 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Ozzy

This Post:
00
44283.43 in reply to 44283.40
Date: 8/14/2008 11:49:13 AM
Overall Posts Rated:
2424
...Jbte, kandidujes se za selektora "mlade" a imas problema sa logickim rasudjivanjem!?!

Ja mu prvi pozelim dobrodoslicu u I ligu a on pokusava da pokupi poene na meni...pa gde nadje bas te najskuplje? :)
Sto rece moj dobar ortak - ne smes bre da pustis indijance da pomisle da su ti ravni jer se odmah okuraze...
To ti je bila najveca greska i ne mozes se saprati od toga :)
Jednostavno ti se sreca nije osmehnula na tom mecu bile i jbg... ali to ne mora da znaci da su sve indijanci oko tebe, jer svako od nas ima ako ne 50% sanse da ubode taktiku, onda bar 33% :P

Imam jedan predlog za tebe...u klasi je tvojih komentara:
Povuci kandidaturu i glasaj za ozija - nista se nece izgubiti na kvalitetu buduceg selektora U21-ce! :)))

Negde izmedju redova sam ubedjen da i ti mislis da bi ja bio najbolji za selektora mlade reprezentacije, ali ponos, godine i sve sto je bilo ti nedozvoljavaju tako da glasas :)
U svakom slucaju APSOLUTNO PODRZAVAM TVOJU IDEJU! A Catana bi dobio posebno mesto u strucnom stabu Skauta protivnickih taktika :)

Pozdrav za samozvanu legendu! (no sound effects...) ;)

..............

@kotoor:
većina menadžera nije imala problema u saradnji sa selektorima!!! možda je problem u tvom odnosu prema njima???
Pa moj "problem" sa njima je bio bas u tome sto i nisu zeleli da saradjuju!!! Tu i nije bilo nikakve saradnje! Svaki pokusaj sa moje saradnje bi se zavrsio "ciri bu ciri ba nestani žabo" :P

nadam se da smo se razumeli i drago mi je što sve ovo nije otišlo u drugom pravcu! srećno na izborima i neka najbolji pobedi...
Pa naravno da nije krenulo u pogresnom pravcu zato sto ti nisi magican ;)

From: Junnior

This Post:
00
44283.44 in reply to 44283.43
Date: 8/14/2008 1:08:19 PM
Overall Posts Rated:
00
Citam ove komantare i krstim se,pa dobro kotoore da li ti mislis da sam ja ispao zbog ne znanja,covece ja nisam usao mesec dana na BB,i ekipa je izgubila sve utakmice,kad sam usao forma je bila UZAS,igraci neistrenirani,i onda sam se okrenuo treningu i da se spremam za sledecu sezonu,e sad dodje ono pitanje "Pa ako nisi imao vremena za svoj tim,kako bi imao vremena za reprezentaciju",priznajem da je to velika odgovornost,ali kad ja imam svoju ekipu ja mogu sa njom da radim shta zelim,a da niko ne sme da mi kaze npr.zasto si igrao tako.A sigurno bih zbog tog poverenja morao da odvojim vreme,za reprezentaciju i da se samo njoj okrenem.

Moram da priznam da sam i ja na pocetku bio suocen sa tim da sam odbacivan od strane Billa ,ex-selektora i josh nekih,tako sto sam prvi rekao da ne kenjaju vishe i da se ne slihtaju vishe selektoru(nadam se da si citao sve postove od pocetka)a moram da priznam da je na pocetku nase BB organizacije ex-selektor nije imao bolje rezultate od Billa,a tada su svi pricali brao selektore samo napred,a sada svi pljuju Billa zbog poraza od BIH.

U pravu je ozzy za odbacivanje i ne moze niko da me obedi da nije tacno,ajde malo realno gledano,ozzy d0sta racuna vodi o mladim igracima i o treningu,shto dosta moze da znaci A timu i Billu,ne bih da kazem da nije ni caramazov slab protivkandidat,ali ono sto vi zamerate ozzy-ju je stvarno smesno,a gde su ostali kadnidati,a gde su greske ostalih kadnidata,gde su ovde ljudi na forumu koji ce spomenuti greske protiv kandiata(GDE)mislim da ovaj nas BB ide u razlicite pravce,kao i Srbija,mphh(kakava zemlja,takvi i ljudi)!

Last edited by Junnior at 8/14/2008 1:09:45 PM

This Post:
00
44283.45 in reply to 44283.40
Date: 8/14/2008 1:09:36 PM
BG Samuraj
III.13
Overall Posts Rated:
142142
Koji smor ovi izbori za selektora.
Svi nesto pametuju, ja cu ovo ja ono, pa onda kad pocnem da pobedjujem, pa kad napavimo igrace za selektora(poznatog po porazu od BIH).
Bar su ove igrice transparentne vidis kako kandidat igra, kakve rezultate pravi, ali dobro sve je to PR i Advertising.
Ja i ovako nevazim za ozbiljnog kandidata, imam samo 2 sampionata (III i II ligu) i trenutno sam clan Prve lige, imam drugog igraca u Srbiji po kvalitetu koji igra za repku.
Zato necu ni da objasnjavam na forumu koji su primarni a koji sekundarni skilovi, ali vam obecavam da na Push the Ball sigurno necu staviti 2-3 Zone (patentirano na utakmici SRBIJA - BIH, presudna za prolazak u drugo kolo).

P.S.
Pozdrav za selektora NT Srbije, koji se ovde nalazi prozvan.
3,2,1,.....buuuummm

Evo ga opet ovaj - "pametnjakovic posle utakmice". :(

Druze ajde pitaj Matorog da ti objasni da se taktike vide posle utakmice a ne pre! :)

Jbte, kandidujes se za selektora "mlade" a imas problema sa logickim rasudjivanjem!?!

Ja mu prvi pozelim dobrodoslicu u I ligu a on pokusava da pokupi poene na meni...pa gde nadje bas te najskuplje? :)

Sto rece moj dobar ortak - ne smes bre da pustis indijance da pomisle da su ti ravni jer se odmah okuraze...

Imam jedan predlog za tebe...u klasi je tvojih komentara:
Povuci kandidaturu i glasaj za ozija - nista se nece izgubiti na kvalitetu buduceg selektora U21-ce! :)))

P.S.
Pozdrav za samozvanu legendu! (no sound effects...) ;)

Jojjjj ti meni kazes da sam indijanc, kurtonu jedan, jak si samo na recima, a statistika kaze sledece:

In season 2, Dorcol Pistons finished 5th in league II.3
In season 3, Dorcol Pistons reached the quarterfinals of the cup
In season 3, Dorcol Pistons made the semi-final of the playoffs in division II.3
In season 4, Dorcol Pistons were one of the final 1024 teams in the Cup.
In season 4, Dorcol Pistons made the playoffs in division Prva Liga Srbije
In season 5, Dorcol Pistons were one of the final 128 teams in the Cup.
In season 5, Dorcol Pistons made the semi-final of the playoffs in division Prva Liga Srbije

Sve u svemu, nikad nista nisi osvoji, zadovoljavas se prosecnim, i od toga mediski pravis da si neki menadzer, ako ja lazem link nelaze http://www.buzzerbeater.org/BBWeb/teamhistory.aspx?TeamID...

A moji podaci su:

In season 3, BG Samuraj were one of the final 256 teams in the Cup.
In season 3, BG Samuraj were crowned champions of division III.13
In season 4, BG Samuraj were one of the final 16 teams in the Cup.
In season 4, BG Samuraj made the semi-final of the playoffs in division II.4
In season 5, BG Samuraj were one of the final 32 teams in the Cup.
In season 5, BG Samuraj were crowned champions of division II.4

Kao selektor si imas 4-2, medju ta 2 ti je poraz od BIH, onaj legendarni, i taman da neodes dalje, sve u svemu, lepo ti pricas recit si, ali kad neko pocne da gleda tvoje rezultate, to bas i nije tako (stoji imas brdo pobeda u prijaeljskim ,ali koga zabole za to).
Sve u svemu, tu si NULA od selektora kad se zadovoljavas rezultatima koje pravis.
I kakvu dobrodoslicu, kakve poene, ti bas imas visoko misljenje o sebi da si neki opasan menadzer, pa se ceo BB Srbija vrti oko tebe.

A ko je legenda to neka drugi odlucuju, ja sebe nisam tako nazvao.

This Post:
00
44283.46 in reply to 44283.45
Date: 8/14/2008 1:22:27 PM
Overall Posts Rated:
178178
Auuuu koliko si ti prs`o jadan...

Hvalis se pobedama u bot ligama i u kup takmicenjima gde si pucao cim si naisao na ljudskog protivnika...

Pa dok si ti igrao u III-oj sa "Donjom Chibutkovicom" ja sam se klao u I-oj sa Dumbarajkom, Vracarom, Crnim Psima, Schwartzom...

I nemoj ti da nam ovde drzis predavanja o reprezentaciji...puna je Srbija takvih "strucnjaka" i "selektora" kao sto si ti! Sve oni znaju kada tekma prodje...tada bi oni stavili ovog ili onog ili bi igrali tako ili ovako...

Dalje, ti si Z-A-D-NJ-I koji ce da procenjuje kakav sam je selektor a misljenje ti vrednujem manje nego Ozijevo. Za tebe je on strucnjak pa se ti ljuti koliko hoces.

Najvaznije - savet povodom kandidature sam ti dao pa u interesu svih nas tako i postupi!

This Post:
00
44283.47 in reply to 44283.46
Date: 8/14/2008 1:28:47 PM
Overall Posts Rated:
740740
Dalje, ti si Z-A-D-NJ-I koji ce da procenjuje kakav sam je selektor a misljenje ti vrednujem manje nego Ozijevo.

i ko posle ovoga moze da kaze da se njih dvojica ne vole))

Message deleted
This Post:
00
44283.49 in reply to 44283.48
Date: 8/14/2008 1:32:44 PM
Overall Posts Rated:
740740
Auuuu kako ti razmisljas,sigurno te godine udarile u glavu,ja sam zajedno igrao sa Schawrtzom u II ligi(jbg godine,ne vidis dobro)
To je prvo,drugo je to da se ti uopste nisi klao dok sam ja bio u II ligi,jer je tada ex-selektor imao jaku ekipu,ali je ipak pobedio Kostolomac,kasnije sam ja upao i ti si se tad usilio nehto,ja nikada nisam igrao sa "Donjom Chibutkovicom",nego sam posle prve sezone usao play off

I za kraj nemoj vise da se drzis recenice "Sta smilis to lupis",ajde malo razmisli,mislim da u tom pitanju godine nece da ti smetaju

pa Bill nista tebi nije rekao. ali ako si se osetio prozvanim onda OK

This Post:
00
44283.50 in reply to 44283.49
Date: 8/14/2008 1:38:13 PM
Overall Posts Rated:
00
Da da,nisam ni provalio kome je upucena poruka,nego sam mislio da posle onoh mojih komentara ima nehto da kaze,izgleda da sam ipak bio u pravu :)))A ovo shto je napisao Bill moram da priznam da je tacno,ne moze da se uporedjuje statistika kad Bill igra u pvoj ligi,a ovaj u II ili III ligi...

This Post:
00
44283.51 in reply to 44283.50
Date: 8/14/2008 1:45:36 PM
Overall Posts Rated:
178178
Da da,nisam ni provalio kome je upucena poruka,nego sam mislio da posle onoh mojih komentara ima nehto da kaze,izgleda da sam ipak bio u pravu))A ovo shto je napisao Bill moram da priznam da je tacno,ne moze da se uporedjuje statistika kad Bill igra u pvoj ligi,a ovaj u II ili III ligi...

Protiv tebe nikada nista nisam imao i nemam ni danas. Zao mi je ako si ikada pomislio da imam nameru da te uvredim i ako je to slucaj sada ti se iskreno izvinjavam.
Od pocetka si tu, uvek si bio aktivan i pricao si sta mislis...nicega ne treba da se stidis...(kao ja poraza od Bosne)))))))

Advertisement