BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Reprezentacija (Sezona 7)

Reprezentacija (Sezona 7) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
61229.41 in reply to 61229.40
Date: 12/8/2008 1:52:19 PM
Overall Posts Rated:
178178
aj, pa srecno sa turcima vecheras

Hvala - trebace!

EDIT: u prvih 10 pokusaja za 3 poena turci pogodise 6 puta!?!

Nasa repka pogodi 6 trojki iz prvih 40 pokusaja...

Last edited by Laimbeer40 at 12/8/2008 2:37:05 PM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
61229.42 in reply to 61229.41
Date: 12/8/2008 2:49:02 PM
Overall Posts Rated:
7676
Uuuhhh, ala sam pizdeo...Zaredjashe sa trojkama, prvo u poslednjoj sekundi prve, pa dve na startu druge i odlepishe se, a mi zicere mashimo. Medjutim, sjajna serija sredinom druge i evo nas u pristojnom vodjstvu, samo nek ovako nastavimo!

This Post:
00
61229.43 in reply to 61229.42
Date: 12/8/2008 3:09:52 PM
Overall Posts Rated:
178178
trojke pucaju 11 od 18!!! dakle ne mogu da verujem...

This Post:
00
61229.44 in reply to 61229.43
Date: 12/8/2008 3:19:10 PM
Overall Posts Rated:
7676
Sa ovolikim minusom smo ushli i u poslednju chetvrtinu protiv Rumuna...Nek se ponovi 11 razlike za nas u poslednjoj! Moraju i njima trojke da stanu!

This Post:
00
61229.45 in reply to 61229.44
Date: 12/8/2008 3:43:29 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ne vredi, ovaj narkoman Seber je gadjao trojke 7-9, a onu koju je pogodio sa 10 metara je pricha za sebe...

From: Sire

This Post:
00
61229.46 in reply to 61229.45
Date: 12/8/2008 3:46:44 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Dobro je bilo Bille, glavu gore, jbg nekad nece pa nece...

This Post:
00
61229.47 in reply to 61229.46
Date: 12/8/2008 3:52:16 PM
Overall Posts Rated:
5151
ta sa deset metara je jos bila 'isforsirana'

Dakle sta da kazem, sem dve stvari.... ocigledno nam cela repka muku muci sa staminom. neki igraci odigraju odlicno prvo poluvreme, a posle dosta slabije...

Ako mogu da dam koristan savet da se stamina popravi... shut , takodje

Inace samo napred bili, idemo dalje... ;)

This Post:
00
61229.48 in reply to 61229.44
Date: 12/8/2008 3:59:46 PM
Overall Posts Rated:
178178
Na samom pocetku, cudim se sebi i svom mazohizmu! Sta mi bi da se posle proslog mandata prijavim za jos jednu "rundu" ove torture.
Da pojasnim, pod torturom mislim na igranje reprezentativnih utakmica sa 3-5 upotrebljivih igraca i to:
1...Djukanovic
2...Radonjic
3...Maksic
i donekle Pinter i Jablanovic. (Hvala vlasnicima ovih igraca na tome sto im je stalo do repke!)
I ne samo igranje utakmica, sa 5 igraca protiv OZBILJNIH reprezentacija, vec i licno opterecenje ambicioznim rezultatima koje namece nasa mala (naglasavam mala) BB zajednica!
Kada kazem ozbiljnih repki, tu pre svega mislim na Rumune koje smo dobili i Turke od kojih smo izgubili svega 4 razlike u utakmici gde oni sutiraju trojke samo malcice bolje nego mi slobodna bacanja!
Protiv tih istih turaka smo sutnuli DESET trojki i NISMO DALI NI JEDNU! Pade mi na pamet predlog da se nama linija 3-ke priblizi jedno metar i po - dva ka kosu.
Setih se i razgovora pre utakmice sa jednim od autoriteta u ovoj igri gde shvatismo da bi nam u odbrani najvise odgovaralo da igramo 3-3 da bi uspesno parirali protivniku! To je ova utakmica i dokazala.
Dalje, sramota je da u ovu (odlucujucu) utakmicu udjemo sa svega TRI proficient i CETIRI strong igraca kada je Game Shape u pitanju - od OSAMNAEST igraca koliko repka broji!!!
Da podsetim, samo par dana pred ovu tekmu ostali smo bez mogucnosti da jedan od bitnijih reprezentativaca (Crncevic) dobija trening dok ne ode na transfer listu zato sto je njegov vlasnik kaznjen zbog varanja. Pored nedobijanja treninga imace i ocajan GS...
Da ne pominjem cinjenicu da u radu repke stalno ucestvuju svega 3-4 istina najiskusnija igraca iz nase BB zajednice...
U najgorem slucaju odradicu svoj mandat do kraja, boricu se lavovski, svim dozvoljenim sredstvima, za sto bolji rezultat nase repke (kao sto sam i do sada cinio) i, iskreno, jedva cekam da mi mandat istekne i da nekom drugom omogucim da napravi rezultate kakve svi osim mene (znam sta imam na raspolaganju pa mogu da budem realan) - ocekujemo!

Vas Bill

EDIT: ne videh pisma podrske na kojima se zahvaljujem ali koja nista bitno ne menjaju u mom iskazu...
Dragi prijatelji, nije stvar u trojkama koje smo primili vec u tome sto smo mi dali svoj MAKSIMUM a turci su nas tukli jednim od oruzja koja imaju...to je sustina...mi bolje od ovoga ne mozemo...sad but true...

Nego, zabavi me moj prijatelj Maly_mrav (inace ponosni vlasnik Emila Maksica) sa predlogom da nasi "reprezentativci" poprave staminu!
Pa od koga ja to da trazim!?! Nasim reprezentativcima vlasnici ne odrzavaju ni Game Shape a kamoli jos ja da im "izvoljevam" sa treningom, zar ne?

I da ne bih u maniru koji ni sam ne volim - samo iznosio cinjenice, evo dacu i konkretan predlog: posto rezultati izostaju - svi koji procitate poruku (a da do sada to niste uradili) idite i glasajte protiv selektora...kada rejting dovoljno padne - dobijam zamenika i svima dobro!

Last edited by Laimbeer40 at 12/8/2008 4:19:44 PM

This Post:
00
61229.49 in reply to 61229.48
Date: 12/8/2008 5:13:13 PM
Overall Posts Rated:
740740
ja sam uz tebe dokle god si na celu reprezentacije (a i posle toga, a i van toga). samo napred i ne kloni duhom. idemo dalje

This Post:
00
61229.50 in reply to 61229.48
Date: 12/8/2008 7:51:44 PM
Overall Posts Rated:
9393
ne znam koliko ce ovo znachiti, s obzirom da sam podosta nov u ovoj igri, ali mi se za ovo kratko vreme igra dopala, pa planiram da je igram malo ozbiljnije...

prvo, ne vidim razlog za neku depresiju... jesmo izgubili od direktnih konkurenata, ali se ne znaju buduci rezultati, te i dalje ostajemo u igri

drugo, opet ne vidim razlog za depresiju, jer mi stvarno i nemamo konkurentni tim za neke vece domete... koliko sam do sada razgledao nashu reprezentaciju, vidim da smo jaki na pozicijama 1 i 5, eventualno 4, medjutim, na pozicijama 2 i 3 nemamo takav isti kvalitet... a upravo su nas na tim pozicijama i dobili turci...

i to je opet problem koji ne moze da reshi niko drugi kao selektor, vec to treba da reshe svi zajedno koji igraju u srbiji (jer, naravno, nije selektor taj koji trenira krila i bekove)... pa stoga, treba i napraviti neki plan... mislim da bi timovi iz 1. ili 2. lige trebalo malo vishe da se angazuju oko preuzimanja nashih mladih talenata - konkretno, timovi iz nizih liga mogu trenirati mladje i drzati ih sve dok mogu da podrze njihove plate, a onda iste da preuzmu jachi klubovi, kako bi nastavili sa treninzima (umesto shto su najbolje nashe ekipe prepune stranaca)... i takve igrache drzati shto duze u nashim ligama, po cenu da se prodaju drugi, bolji, strani igrachi... i tek onda bi imalo poentu da se raspravlja ko bi bolje odradio posao...

konkretno, ja sam dobro proshao na draftu sa krilima, podredio sam sve treninge njihovom razvitku, pa koliko uspeju da se razviju sa trenerom kojeg imam (skil 4)... i opet cu ih drzati dokle god mogu da podnesem njihove plate, a onda bi ih prosledio nekoj nashoj ekipi u 2. ligi recimo...

eto, nadam se da nisam mnogo oduzio, pretpostavljam da nisam i neshto novo rekao, ali sam izneo svoj mishljenje... a selektor i dalje ima moju podrshku na stranici repke :)

Last edited by Jabus at 12/8/2008 7:53:48 PM

This Post:
00
61229.51 in reply to 61229.48
Date: 12/8/2008 8:53:11 PM
Overall Posts Rated:
122122
E nisam imao kad da gledam ... ali zao mi je sto nismo pobedili.
GM, ne vidim razlog za predavanje unapred!!!
Imas podrsku i dalje ...
Pozz svima ...

Mlade nade stizu tako da se vi jaci manager-i spremite da budete na slatkim mukama kad bude bar 10-15 nas "radilo" za reprezentaciju i podredilo razvoj igraca tom zajednickom cilju

NEMA PREDAJE. IDEMO DALJE!!!

Fair play!!!
Advertisement