ne znam koliko ce ovo znachiti, s obzirom da sam podosta nov u ovoj igri, ali mi se za ovo kratko vreme igra dopala, pa planiram da je igram malo ozbiljnije...
prvo, ne vidim razlog za neku depresiju... jesmo izgubili od direktnih konkurenata, ali se ne znaju buduci rezultati, te i dalje ostajemo u igri
drugo, opet ne vidim razlog za depresiju, jer mi stvarno i nemamo konkurentni tim za neke vece domete... koliko sam do sada razgledao nashu reprezentaciju, vidim da smo jaki na pozicijama 1 i 5, eventualno 4, medjutim, na pozicijama 2 i 3 nemamo takav isti kvalitet... a upravo su nas na tim pozicijama i dobili turci...
i to je opet problem koji ne moze da reshi niko drugi kao selektor, vec to treba da reshe svi zajedno koji igraju u srbiji (jer, naravno, nije selektor taj koji trenira krila i bekove)... pa stoga, treba i napraviti neki plan... mislim da bi timovi iz 1. ili 2. lige trebalo malo vishe da se angazuju oko preuzimanja nashih mladih talenata - konkretno, timovi iz nizih liga mogu trenirati mladje i drzati ih sve dok mogu da podrze njihove plate, a onda iste da preuzmu jachi klubovi, kako bi nastavili sa treninzima (umesto shto su najbolje nashe ekipe prepune stranaca)... i takve igrache drzati shto duze u nashim ligama, po cenu da se prodaju drugi, bolji, strani igrachi... i tek onda bi imalo poentu da se raspravlja ko bi bolje odradio posao...
konkretno, ja sam dobro proshao na draftu sa krilima, podredio sam sve treninge njihovom razvitku, pa koliko uspeju da se razviju sa trenerom kojeg imam (skil 4)... i opet cu ih drzati dokle god mogu da podnesem njihove plate, a onda bi ih prosledio nekoj nashoj ekipi u 2. ligi recimo...
eto, nadam se da nisam mnogo oduzio, pretpostavljam da nisam i neshto novo rekao, ali sam izneo svoj mishljenje... a selektor i dalje ima moju podrshku na stranici repke :)
Last edited by Jabus at 12/8/2008 7:53:48 PM