BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > [Anketa] Překlad názvu vlastností

[Anketa] Překlad názvu vlastností

Set priority
Show messages by
This Post:
00
69008.41 in reply to 69008.40
Date: 1/20/2009 2:00:42 PM
Overall Posts Rated:
22
Podla tvojho spravania na tychto a global forach si myslim, ze ty by si radu nikdy nepotreboval, lebo by si ju aj tak nikdy nepouzil.

This Post:
00
69008.42 in reply to 69008.41
Date: 1/20/2009 2:32:07 PM
Overall Posts Rated:
154154
Skutečně by jsi se měl zamyslet nad svým přístupem - lézt na fórum o přakldu cizího jazyka a navrhovat tam něco, co už dávno zaznělo je přinejmenším projevem arogance či nedostatečné soudnosti.

V mém působení na fórech vidí každý co tam chce vidět.

This Post:
00
69008.43 in reply to 69008.42
Date: 1/20/2009 2:44:29 PM
Overall Posts Rated:
154154
Pro supporter: Založil jsem federaci věnující se překladu - Preklad (bez diakritiky, je v sekci Other), obratem vás potvrdím, když si všimnu. Tam můžeme pokračovat, snad trochu soudněji a konstruktivněj a nehádat se tady tak veřejně:)

I zde by to chtělo uklidinit a vrátit se k podstatě. Preferoval bych ale výše zmíněnou konferenci, z různých důvodů.

Jinak viz. federace, po připomínkách to re-postnu i sem.

This Post:
00
69008.44 in reply to 69008.43
Date: 1/20/2009 2:46:59 PM
Overall Posts Rated:
154154
Připojuji se k rwystyrkovu

Jak to nazvali v původní verzi, je celkem jedno, proč neodstranit jejich mouchy v českém překladu?

to by imho mělo být cílem překladu, aby byl českým hráčům více nápomocný.

This Post:
00
69008.45 in reply to 69008.35
Date: 1/20/2009 3:05:11 PM
Overall Posts Rated:
1212
Jen tak mimochochodem, v tom příspěvku není žádný tvůj názor, ty jsi jen položil dotaz a reagují ostatní.

Tak mi to bylo vysvětleno, a proto jsem to přejal za svůj názor.

Takže za tím, že Jump range je potřebný na trojky a dlouhé dvojky, si stojím.

Já jsem neříkal, že ne, takže přede mnou tohle obhajovat nemusíš.

"Trojkohod" asi ne, podle LA-PunkFloida přece JR s trojkama vůbec nesouvisí, je to zbytečná vlastnost :-D

To jsem nikdy nepsal...a pokud jo, tak mi to oživ.

Ty vole...to je hotovo.

A jinak takhle tvoje část mě popudila, že jsem na Tebe musel reagovat, tak jak jsem reagoval. Polemizovat s názory samozřejmě můžeš, ale ne takovým způsobem, ale slušně, zvlášť když působíš jako LA.

Tím jsem chtěl vyjádřit zděšení nad tímto názorem, zvláště když přichází z tak vysokých míst. Já jsem ti nevyčítal to, jak na moje příspěvky reaguješ, zatím to děláš jenom ty.

This Post:
00
69008.46 in reply to 69008.38
Date: 1/20/2009 3:07:38 PM
Overall Posts Rated:
1212
Óóóó konečně někdo, kdo nám lamám vysvětlí, jak BB funguje !!!!!! Děkujeme Ti bože že jsi nám někoho tak inteligentního seslal !!!!! :-D :-D

Nesnažím se vám vysvětlit jak BB funguje. Snažím se tu hru přeložit tak, aby byla co nejpochopitelnější. Snažil jsem se vám akorát vysvětlit, proč Jump Range nejsou trojky. A používám mimojiné argumenty těch, kterých jsem se na to ptal.

From: Vooda

This Post:
00
69008.47 in reply to 69008.46
Date: 1/20/2009 3:14:00 PM
Overall Posts Rated:
00
No tak chlapi, nelejte to pivo z voken! Koukněte se jak pak vypadam! :D

Logický by bylo aby to byla "střelba z větší vzdálenosti" ale to je dlouhý, což? :)

pak mě napadá "délka střel(by)" a pak už leda ten "dostřel" co tu už padnul, ale to mi zní hrozně divně ve spojení s basketem a sportem vůbec... to by se hodilo spíš do armády ;)
Toť můj skromný soukromý názor ;)

From: docend24

This Post:
00
69008.48 in reply to 69008.47
Date: 1/20/2009 4:01:20 PM
Overall Posts Rated:
154154
Tak bys radši "rozsah"?:)

From: Wixix
This Post:
00
69008.49 in reply to 69008.48
Date: 1/20/2009 4:43:04 PM
Overall Posts Rated:
3636
Heleďte já se fakt divim jak se to tady zvrhlo. Tohle fórum je otevřený proto, abysme sem navrhovali nápady, nikoli abysme se tady napadali a hádali jak malý kluci na písečku. Možná to ještě nevíte, ale je v mejch možnostech to tady zavřít jestli se nevrátíme zpátky k podstatě věci! Sem z toho hodně rozmrzelej. Vnímám to tak trochu zvenku, protože do týhle diskuse moc nereaguju, chtěl jsem spíš koukat co kdo kreativního vymyslí, ale teď bohužel musím psát i o jiných věcech.

1) Cením si toho jak PunkFloid pokročil s překladem a doufám, že bude v tomto pokračovat.

2) Doufám, že si PunkFloid uvědomuje, že rwystyrk je u nás v ČR jedním z hodně mála jidí, kteří věnují BB dlouhodobě spoustu času a to především zkoumání, jak co funguje a že má tím pádem snad nejrozsáhlejší znalost mechanismů enginu, takže jeho názor má velký význam, alespoň pro mne - přestože když úplně začínal, byl jsem to já spolu s pár dalšími zasloužilými uživateli BB, od koho se sám učil.

3) Chtěl bych připomenout, že slovenští uživatelé jsou vítáni na naší diskusi, stejně jako jejich názory. Byl bych proto rád, kdybychom k nim byli slušní.

4) Jump Range jest podle mne "čím vyšší tento skill tím více se zvětšuje úspěšnost střelby z čím dál větší vzdálenosti, přičemž základ úspěšnosti vychází z jakéhosi poměru Jump shot/Outside defense". Dejme tomu že nastupuje na SG hráč s JS 12 proti hráči s OD 10. V enginu je někde zakódováno, že má tím pádem přibližnou úspěšnost (bude tam i faktor náhody) dejme tomu (a teď si vymýšlím!) třeba 55%.. potom má útočící hráč JR 11, což mu ve výsledku udělá např ze 7 metrů koeficient 1.0 (čili úspěšnost stále 55%), z 9 metrů koeficient 0.85 (úspěšnost cca 47%), z 11 metrů například koeficient 0.5, což mu dá úspěšnost střelby cca 27%... ty čísla určitě nesedí ale ten systém by mohl být nějaký takový (nebo ještě složitější) a zcela by korespondoval s tím, co říkají pravidla.
Na základě toho bych tuto vlastnost nepřekládal jako Trojky.. ve hře jsou podle mě věci jako Dostřel, Dosah, Přesnost, Délka střely a jiné podobné..

5) Pojďme dál diskutovat ve smyslu, ve kterém bylo toto vlákno vytvořeno. Nebude tolerováno žádné další navážení se do uživatelů vzájemně bez jakýchkoli výjimek. Z anějaký čas asi proběhne jakési orientační hlasování a všichni LA se pak spolu finálně domluví.

From: docend24

This Post:
00
69008.50 in reply to 69008.49
Date: 1/20/2009 5:41:49 PM
Overall Posts Rated:
154154
Připoj se k té federaci...

Slovenští uživatelé jsou tu samozřejmě vítaní.

From: Wixix

This Post:
00
69008.51 in reply to 69008.50
Date: 1/20/2009 6:52:14 PM
Overall Posts Rated:
3636
K federaci se pokouším připojit přibližně od včera nebo předevčírem, ale píše to tohle...
Your application to join this Federation has been submitted. A Moderator will review your application shortly.
... čili by to mělo bejt na tobě...

A díky :)

Advertisement