Sakartvelo vs. Ukraina 86 - 106 (43578) +20 Перший матч Чемпіонту Європи проти цупких грузинів пройшов вдало. Ми здобули важливу перемогу, але не менш важливо, ми набили хорошу різницю, яка потім нам знадобиться.
щодо настрою на матч: Зразу поясню чому зіграв більший настрій:
1) якби я зігра менший настрій, не спорю, ми б перемогли на рівних +10 очок. А тепер представимо, що грузини зіграли більший настрій + намагались б вгадати нас, і що тоді? була б поразка. А так маємо перемогу, так ще й з хорошим результатом;
2) наступний матч проти мадярів, які як я й планував, вни зіграли так же само проти сербів: на більшому настрої, і в очному протистоянні у нас будуть рівні умови;
щодо тактики: проаналізувавши сильні сторони суперника було визначено, що у них дуже хороші малі, і посередні великі. і тому було вирішено вдарити по слабшій стороні - під кошик. Але оскільки зараз слабкий ентузіазм у всіх, тобто 5, то захист дуже сильно просідає. І так як у нас форма основної ударної сили не була 8+ (я про Кубрака та Микойду), а як відомо що форма гравців впливає дуже сильно на атаку → було вирішено зіграти повільний темп з хорошим розіграшем та точнішими кидками, тому на позицію малих були задіяні гравці з високим пасом і як видно по матчу, малі своє діло виконали: 15 асистів на 3х, а на позицію 3х основних кидунів - 3 гравця з хорошим ближнім кидком.
щодо гравців:задумувалось що ударну трійцю складуть ЛФ-ВФ-Ц, і так було, але в придачу до них доєднався ще наш РЗ і разом вони накидали 79 очок.
Чому на ЛФ був поставлений номінальний ВФ ? памятаєте я казав що у нашх великих є деяка особливість? так от, ця особиливість в тому що вони можуть закрити позицію ЛФ при внутрішній тактикці) хороший БВП та внєшка є класними доповненнями до їх скілів.
Як я і казав раніше, вдало зіграли наші малі на розіграші: РЗ + АЗ на двох зробили 11 пасів і всього лише 2 втрати! це дуже класний показник.
Наступна гра проти угорців. Вони по силі сильніші ніж грузини, тому матч буде дуже цікавим.