Ukraina vs. Moldova 104 - 92 (76707) +12Обіграли сьогодні Молдову на виїзді.
Аналіз нашої атаки:У мене в шпіонській базі є основні молдавські РЗ і АЗ. Зовнішній захист у них на рівні 16-17, тому я вирішив зіграти сьогодні зовнішню тактику. Враховуючи форму 9 в Яцика, і в Дроздова 8, я думав, що вони сьогодні будуть нормально закидувати очки, але як на мене то сьогодні Яцик-Дроздов слабо зіграли. В Яцика 0-7 трьошок... В Дроздова 1-4.
Із заміни я також думав, що Чечер буде нормально закидувати, але 2-10 (1-5 трьошок) це дуже погано.
Добре відіграв Богуш із під заміни: 4-7(2-2 трьошки).
В товарках я тестував Кучеревського в основі з формою 7 і він вдало грав. Цього разу я також вирішив його поставити на ЛФ у формі 7, і не прогадав. Позиція ЛФ сьогодні вдало зіграла. До них питань немає)
Також вдало сьогодні наші ВФ грали в атаці та захисті.
За відсутності форми в Ліванського, сьогодні на Ц поставив Кукленка. В атаці 0-9 ще й 2 втрати - давно я такого не бачив, і з його то навиками. Пєтухов значно краще виглядав. Надіюсь на подальшу форму Ліванського, щоб ставити його на Ц, а Кукленка на більш звичну для нього позицію ВФ.
Сьогодні штрафні кидки принесли нам велику кількість очків. Це добре.
В підсумку мені наші малі в атаці не сподобались. Можливо, домашнє поле дало додатковий буст в захисті молдаванам.
Аналіз нашого захисту:В захисті я поставив наших АЗ захищатись як РЗ, і РЗ як АЗ.
В останній чверті ми вигравали 18 очок, але серія влучних трьошок + середніх кидків звела нашу перевагу тільки до 12 очок.
В мене зараз загадка, як їхні малі з кидками 18 КуС, 12 КзД і 19 прохід змогли пробити наш зовнішній захист. В той час Яцик 0-7 трьошок. На мою суб'єктивну думку молдавські малі сьогодні краще кидали при однаковій тактиці, ніж наші малі.
Підбори не сильно програли, всього лише 8 додаткових підборів в нападі зробили молдавани.
В той час фолили ми менше, що видно по загальній кількості штрафних кидків.
Далі Туніс.