Nema veze,idalje je ovo jako uspesna sezona za nase SD.Nismo vise u formi,kao sto smo bili u prvoj fazi Eurocup-a,vezali smo 2 uzastopna poraza od Partizanovaca.Sada osvrt na Srpsku ligu,valjda cemo proci u plejof posle onog sramotnog poraza od Metalca,sto se mene tice,ja sam vec ovom sezonom jako zadovoljan,kup Radivoja Koraca i Evroliga sledece sezone,kao i solidno ucesce u Eurocup-u.
Sad se zakuvala borba i u JSL,Partizan igrao nereseno sa Pazarom,0:0,sad je samo 2 boda prednosti za njih,derbi ce verovatno odluciti prvaka,ali me jako nervira to sto kao i prosle sezone moramo poslednje kolo da igramo protiv Vose i to u gostima,nadam se da nece biti problema kao u prvom delu sezone,kada su nas lako savladali.Dozvolili smo mnogo kikseva,al ipak imamo sanse za titulu,najzad smo poceli da vezemo pobede od kada je dosao ovaj Pintu.
Sto se tice Buzzer-a,moracu da odigram sa rezervama protiv Danger-a,jbga svi starteri su mi odigrali skoro 48 min,mora da se malo odmara,zbog forme,sto znaci siguran poraz nazalost,posle toga mi sledi serija lakih meceva.
Last edited by Aleksa at 4/28/2013 2:51:20 PM