Ja hogy nem érdekel az EB-s idény. Csak fogod és a 100%-os idényedet, amiben második vonalbeli csapatokkal voltunk együtt összehasonlítod egy olyan szezonnal, ahol meg a világ krémjével játszottunk. Mellesleg ha a 25. szezonnal hasonlítod össze, akkor mutasd már meg hol kaptunk mi ki a 25. szezonban bárki más, mint a világverő lengyelek ellen. Magyaráztál itt grúzokról, meg több vereségről, na mutasd, hol voltak azok a vereségek a 25. szezonban? Mellesleg a kapitányt nem egy szezonból kell megítélni, hanem az összesből, amikor kapitány volt. Könnyebb szerinted több szezonból jobb eredményt elérni? Ok, vegyük ki a mostani szezont és mindkettőtöknek csak az első két szezonját nézzük. Még úgy is jobb lesz, ráadásul még ki is jelentetted a 24. szezon elején, hogy ez minden idők egyik leggyengébb U21 válogatottja és még így is jobb mérleget hozott.
Felőlem nyugodtan hivatkozhatsz a pechre, sehol nem írtam, hogy ne tedd. Annyit mondtam, hogy ha te valahol pechre hivatkozol, akkor máshol is fogadd el, hogy pech volt. Olvass vissza nyugodtan, én már rég azt mondom neked, hogy felőlem nézhetjük az egyik oldalról, vagy a másikról, nekem mindegy, csak az gusztustalan, amikor te váltogatod a nézetedet/érveidet/magyarázatokat, attól függően, hogy mi bizonyítja a te igazad. Nézzük csak a győzelmeket és vereségeket? Rendben, nézzük. Akkor Domi eredményesebb nálad, leírtam a mérlegeteket. Nézzük inkább a körülményekkel együtt? Nekem az is jó, de Domi akkor is eredményesebb nálad, épp te jelentetted ki nem is olyan rég, hogy a te idődben sokkal többen edzettek, sokkal jobb játékosaink voltak és a világ élvonalába tartoztunk, tehát Domi rosszabb körülményekkel hozott jobb eredményt, mint te. Azt viszont nem fogadom el, hogy Domi esetében nézzük csak a győzelmeket, vereségeket, de ha rólad van szó, akkor egyből megy a magyarázkodás, hogy milyen körülmények között kellett eredményt elérned, meg "mihez képest" érted el az eredményeidet.
Jah, megnyerted és igen, van különbség arany és ezüst között. Most te jössz: bejutottál az EB-elődöntőbe, vagy nem? Van különbség szerinted egy "igazi" és egy vigaszági torna között? Amúgy meg ez van, nincs plecsni a vigaszágiért, amúgy sem számítják sehol a másodosztályú győzelmeket. De ha lenne, akkor is előtted lenne Domi, mert ha arany van, akkor ezüst is, még ha te azt is mondod, hogy azt nem kéne adni.
Aham, tehát a világ legalján te azokat érted, akikkel tavaly játszottunk. Bezzeg Andorra, Svédország az a világ teteje, akikkel te játszottál, ugye? Uruguay is az, akit idegenben 21 ponttal vertünk, ugye? Az az "atomerős" Szingapúr, akire hivatkozol, hozzáállás előnnyel kikapott tőlünk majd' 30 ponttal. Ezzel nincs is baj, csak éppen mindketten tök ugyanolyan taktikával mentünk. Magyarul ennyi volt a különbség a keretek között, mert itt semmiféle kapitányi bravúr nem volt a dologban. Nem azért nyertünk, mert te ügyes voltál, hanem mert ennyire gyengék voltak. Persze Dominál meg csak Bahamát, meg Máltát veszed észre, ugye? Azért azt megnézném, hogy a felsorolt "bivalyerős" csapatok, akik neked jutottak, megverték volna litvánokat, brazilokat, fehéroroszokat. Nyugodj bele, neked is voltak erős és gyenge ellenfeleid, meg Dominak is. Az egyetlen különbség az, hogy te az erős középmezőnybe tartozó Szlovákiát kaptad a döntőben, ő meg a lengyeleket, akiket szerintem nem kell bemutatnom, folyamatosan a világ legjobbjai között vannak.
A vigaszági selejteződ nehezebb volt? Melyik meccsre gondolsz? Moldova, Andorra, Szlovénia? Nézd már meg, milyen értékelést hoztak ellenünk, még egy jobb harmadosztályú csapat is erősebbet csinál. Svédek? Mikor láttál te olyat, hogy egy válogatottnak két értékelése is négyes? Tudod, kiknek voltak még ilyen értékelései ellenünk? Máltának és Bahamának. Csak éppen azokon a meccseken 54, illetve 82 ponttal nyertünk. Peru? Hozzáállás előnnyel 37 ponttal kaptak ki, 20%-kal dobtak mezőnyből, ez neked az erős csapat?
Don't feed the troll