Na akkor nézzük a tényeket szépen sorjában.
Pontos stat adatokat nem tudunk mondani le nem játszott meccshez.
Továbbra is kérdem, akkor honnan tudod, hogy a 2:3 jobb lett volna? Találgatsz.
Viszont azt tudjuk, hogy a 2-3 hogyan reagál és tudjuk, hogy a kinti emberek fognak többet vállalni benne.
Igen tudjuk. Pontosan tudjuk, hogy a 2:3 rosszul reagál a 2 pontos ellen és a gyorspasszos taktika ellen. Miért válasszak egy olyan védekezést, amiről biztosan tudjuk, hogy rosszul reagál olyan támadások ellen, amit 75% hogy jön. Továbbra is kérdezem tőled, te tényleg olyan taktikát választottál volna, amivel a 20% esélyünket 5%-ra csökkented? Miért jó ez? Erre válaszolj kérlek.
Nem gondolom, hogy törököknek ilyen brutál benti csapat mellett arra tellett, hogy extrémen jól dobó hátvédeket edzenek fel.
:D Ugye ezt te se gondolod komolyan. Miért zárná ki a kettő egymást? Nem centerekből nevelték a hátvédeket. Mást nem is reagálok erre az über hülyeségre.
erősebb bv értékelés nálunk, tehát az ő erősebb benti támadásuk esetlegesen hatékonyabb levédése.
Hátránya, hogy a kinti játékosok szétdobják magukat, és könnyebben passzolnak a palánk alá, kevesebb eladott labda, kevesebb eldobott tripla! Ha 2:3-at választok, 2/14 helyett dobtak volna 6/14-et mondjuk. Az ir-jük nem 3/14-et vállal, és a dobóhátvédjük aki amúgy is meccset nyert nekik nem 18-at hanem 26-ot dobott volna! Meg tudom én is magyarázni neked, miért lett volna rossz döntés a 2:3. Ezt a billentyűkaratét sose fogod megnyerni. Max akkor, ha végre befejezed a találgatást, és kész tények elé állítasz és megmondod a pontos eredményt a 2:3 taktikával. Enélkül továbbra is csak sárdobálás amit csinálsz.
És láthattad előre, hogy erősek patt-ban.
Utolsó 3 meccse a két csapatnak a meccs előtt:
Mi
kiemelkedő (10) (átlag alatt)
kiemelkedő (10) (átlag alatt)
remek (8) (átlagos)
Ők
nagyszerű (9) (átlag alatt)
kiemelkedő (10) (átlagos)
nagyszerű (9) (átlagos)
Miből láthattam volna, hogy erősebbek lesznek pattanóban amikor mi 1:1-el hoztuk a jó értékeléseinket, és alapból egy benti pattanógazdagabb védekezést választottam 3 centeres felállással?
mivel csak találgatunk a b. vegyessel kapcsolatban.
A 2:3-al kapcsolatban is
Nem néztem át a meccset hány szitu volt,mikor a hátvédnek kellett fogni az ő benti emberüket. De bizonyosan volt ilyen eset többször is.
2:3-nál meg egy csomó olyan helyzet lett volna, amikor a mi benti emberünknek kellett volna fognia az ő kinti embereit, illetve a benti embereknek kellett volna kirohangásznia a 3 pontosaikra.
Nem állítom, hogy ez 2-3-nál ne fordul elő, de arról akár statisztikai kimutatásunk is lehetne még
Kinek hol miért meddig? Ezt megint nem gondoltad komolyan.
Jelentkezzen nálam, akinek statisztikai kimutatása van 2:3-as zónáról a gyp és a 2 pontos ellen!
Ugyan olyan találgatás ez is, mint a belső vegyes védekezés. Abba volt lehetőség, viszont a 2:3 zónal lelimitálta volna 0% közelébe az esélyeinket. És pont azért tudom ezt írni, mert nagyon jól ismerjük a 2:3 zóna hatását gyp és 2 pontos ellen. NEM működik!
1) Fogalmam sincs mi fog történni X vagy Y taktikánál
2) és ezt előre meccs előtt bejelented
3) majd meg is valósítod a hazárdjátékot
1. Te tudod előre, hogy milyen taktikánál mi fog történni pontosan? Egyik taktikánál se tudod pontosan sohasem. Amennyire tudod, hogy mi történik 2:3-nál, ugyan annyira tudom, hogy mit vártam a belső vegyestől. Buta vagy, ha azt hiszed nulla infóm volt a belső vegyessel kapcsolatban. Nem egyszer próbáltam már és sokat beszéltünk róla amikor bevezették. A meccs előtt több meccset is megnéztem ahol használták 2 pontos ellen.
2. Idézd már kérlek hol jelentettem be azt, hogy ezt fogok játszani? Én egy kérdést intéztem a közösség felé, nem pedig bejelentettem.
3. Tisztázzuk azt azért le, a 2:3 ugyan olyan hazárdjáték lett volna. Egy esetben nem mondhatod, hogy hazárdjáték, és az a 1:1
Last edited by JoeBlack at 1/12/2015 5:12:13 AM