Ukraina vs. Magyarország U21 103 - 90 + 13 (43584)Ураа, другий ключовий матч завершився перемогою! Матч був дуже валідольним, протягом 3.5 чвертей була рівна боротьба, но потім як наших прорвало

так і до кінця матчу був забезпечений результат. Але про це все по порядку.
щодо настрою на матч:хоч беріть і кидайте в мене помідори, але в цьому короткому спринті з двома середніми зусилями проти сильних суперників ми вийшли з двома впевненими перемогами і що не мало важливо, ми набили
+33 різницю. І хто зна що було б якби ми зіграли пік проти грузинів, а вони б нас занормалили і вгадали з угадайкою, то потім нам би було непереливки, і впевнений що проснулися би помідорометчики і закидали б мене ними за те що недооцінив суперника.
А так, завдяки обраній даній стратегії настрою, що в лоб що по лобу, ми маємо максимально можливий резльтат з врахуваня максимально ефективного використання цього показника. А про те що буде далі читайте наприкінці ↓
щодо тактики:1)їхній менеджер грає з третього сезону і давно керує молодіжкою, і полюбляє грати внутрішні тактики в ній, але на команді дуже любить грати не акцентовано, що й в останній момент дьорнуло мені руку забрати опцію "ВГАДАТИ ПОВНІСТЮ" і розірвати їх в хлам. Жалію що не поставив угадайку, на яку була майже 95 % чуйка.
Ще й плюс до того склад який в нього є, а це вже другий пункт:
2) склад має тотальну перевагу великих гравців над малими + тотальний дисбаланс у формі (всього 3 малих у хорошій формі) що ще більше дало зрозуміти, що нас явно не будуть обстрілювати з периметра;
3) Їхній основний Ц був проданий в пятницю після тренування а отже форма в нього була не ахті і це зіграло одну з клюових ролей

4)був проаналізований - їхній ЛФ. Типовий Ц з рідними (тобто ті що прийшли з драфту) вторічками, якого ні разу не качали на позиції ЛФ і нижче. + прийшов з драфту 19кою. А отже це перша щілина для того аби нашвиряти звідти через периметр пару середніх-дальніх кидків і получити перевагу в розіграші мяча.
5) РЗ шніки типові роздавачі пасів без кидків.
Звівши докупи всі ці фактори - було вирішино вдарити по їхньому слабому місці - зовнішня тактика з середнім акцентом, одночасно закриваючи позицію ЛФ номінальним важким форвардов з хорошими кидками та захистом і з заміною йому снайпером, який після того як Шевчук відзахищається вийде і накидає пару важливих очок (так і було

). Можливо не до кінця було перекрито їхнього ЛФа, але якби не було Шевчука то їхній ЛФ взагалі був би топ цього матчу. А так всього лиш 2а скрипка)
наші гравці:почну з основної мети розташування гравців: зробити так щоб в нас був як умога більший БВП з дальнім для набору достатньої кількості очок, але й в одночас щоб середній підбір і блилжній захитс Ц-ВФ-ЛФ не просідав їхнім давильним великим. На ЛФ було поставлено гравців з хорошим ближнім захистом. + якщо взяти показник підбору то він мене приємно здивував в даному матчі. З цим наші гравці вдало справилися.
Також, сьогодні я побачив хто в нашому складі буде відповідати за таку важливу роль як набір очок проти слабких суперників
Канюк (через форму 7 не був в основі, надіюся менеджер піднімить йому форму) Левченко і Костюков на пару з Кубраком і Микойдою є кістяком нашої молодіжки.
щодо поточної турнірної ситуації:вертаємся знову до наших грузинів!!! Вони сьогодні на меншому настрої обіграли Ізраїль тим самим підставивши палки в колеса одному з основних наших суперників. Вельми вдячний їм за це)
Отже після двох важких турів ми йдемо третіми в нашій турнірній таблиці з результатом 2-0 і +33. А далі..
наші наступні матчі: ... а далі те що я найбільше люблю: змаганння за набиття різниці. Хто більше - ми чи Серби, чи може Словенці?

Але це ніщо в порівнянні з тим, що Ізраїль сьогодні нормалив і програв + в них ще гра з обіженими Угорцями. До очного протистояння ми явно будемо в плюсі. Словенців поки не рухаємо. Там побачимо що з ними робитимемо.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 10/16/2017 3:35:55 PM