Ukraina vs. Deutschland 106 - 114 (76797) -8Програли на виїзді проти Німеччину на більшому настрої.
В цьому матчі я бачив лише єдиний шанс перемогти німців, вгадавши їхню тактику нападу.
Я виставив зону 3-2 і передбачення на зовнішній акцент, бо думав що вони будуть грати зовнішню тактику після того як зіграли внутрішню проти Мексики. Німець раніше не грав два рази підряд внутрішню тактику в офіційних матчах. Але проти нас зіграв. Також форма їхнього основного АЗ Циманека мене підкупила, яка вказувала на те що, він може зіграти зовнішню тактику. Але на жаль мої передбачення не справдились, і зіграли проти нас в гіршу сторону.
Аналіз нашої атаки:Задум був зіграти з найкращими внутрішніми шутерами + пасуючим РЗ. Тому в основі РЗ АЗ були Дедечко і Чечер, а на заміні Яцик + Гладченко.
Дедечко під внутрішню тактику саме те що треба. І в атаці він відіграв вдало, закинувши найбільше очок і в розвитку атаки був хороший, зробивши 8 асістів.
На АЗ був Чечер. Чечер добре грав 10 хв матчу поки його не зламали ((( Апять у відповідальному матчі нам ламають гравця, та що ж таке з тим. На заміні був Гладченко, якому випала важка роль грати майже решту повного матчу. Хто зна який би був розвиток матчу, якби нам не зламали Чечера, адже з ним ми виграли першу чверть досить впевнено.
ЛФ Дроздов і Кучеревський. Тут все стабільно якісно.
ВФ Бодякін дуже рано полчив 3 фоли і сів гріти лавку на більшу частину матчу. Дранов зіграв більшу чатсину матчу, хоч і вдало грав в атаці, але в захисті, на жаль не витягував. Особливо по підборах.
Ц Кукленко Пєтухов. В атаці Кукленко закинув мало, але на ньому було 4 фоли які він вдало реалізував. Щодо Пєтехова, то в мене складається враження, що у нього є якийсь прихований навик лідерства в атаці, адже третій матч поспіль він має колосальну результативність, що при зовнішній що при внутрішній тактикці.
Аналіз нашого захистуНа жаль, через не вгадану тактику захисту, в нас був прохідний двір в трисекундній зоні.
Поки німці перші дві чверті не зрозуміли цього, і кидали багато середніх кидків, доти вони пасли задніх. Але з початку 3 чверті, вони поміняли стратегію кидків, і полізли в трисекундну зону. З того моменту вони почали переломлювати хід матчу на свою користь.
Як завжди проблема з підборами. Сукупно наші ВФ зробили всього 4 підбори за гру. Це дуже мало. В результаті ми отримали 10 додаткових атак другим темпом, через які нам і забили тих 8 очок які ми програли.
На жаль, другий матч підряд Ліванський не у формі. І мені його дуже не хватає.
Був би Ліванський у формі, то на позиції Ц я би ставив Пєтухова і Ліванського, а на ВФ Кукленка і Бодякіна. Але...
Йдемо далі.
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 10/15/2024 3:58:28 PM