програли -19
(13622). в порівнянні з матчами проти Бельгії та Словаччини, де ми програли з більшим КД з різницею в -11 та -10, - результат нормальний.
програли, в першу чергу, за рахунок низького рівня ВЗ у наших гравців, незважаючи на те, що він досить непоганий у наших РЗ/АЗ. а 50 % 3-очкових у португальців при наших 3-2, результат феноменальний, а то і колосальний ( якщо навіть не легендарний ). кидали в основному через наших Малих та через ЛФа. і якщо у Рябова внєшка не ахті, то черех Кармаліту летіло стільки ж...(
при 1-3-1, скоріш за все, програли би підбори і більше пропустили з ближньої дистанції.
в нападі я рахую зіграли правильно і нормально. наша трійка Великих взяла по дабл-даблу (у суперника - жодного), а Буріменко і Левицький набрали більше половини всіх закинутих очок. окремо хочу виділити молодого Буріменка, який незважаючи на свій молодий вік, на мою думку, був кращий за його противника
(8158954), у якого в 2 рази більша з/п. надіюсь росте гідна заміна СуперЛьові :)
ще хочеться добавити в наші мінуси - це швидкі фоли. ну не знаю я, як з цим боротись... ну і ще раз переконався, що Лісогорський не для Давлєнія, навіть при відмінній формі та після апа.
по результатах в групі - все в принципі закономірно. добре, що наші конкуренти (як не прикро визнавати, конкуренти лише за 4 місце в групі) програли свої матчі. тому будемо готуватись до останнього, як виявляється, найважливішого матчу проти ісландців. перемога з будь-яким рахунком залишить нас на 4 місці. ну хіба що датчани розтрощать шотландців 30+ очок...
всіх прошу тримати форму на такому ж рівні!