Oj daj Cię przytulę skoro Cię uraziłem moimi tekstami, oczywiście ty jak zawsze jesteś miły i przyjemny,
Wobec Ciebie jestem uprzejmy. To że się nie zgadzamy to nie znacza, że komunikuję to w agresywny sposób. Oczywiście swoich racji będę twardo bronił, ale kulturalnie. Natomiast Ty wprowadzasz agresywny język i taka sytuacje mnie męczy.
Odnoś się proszę do pytań konkretnie, a nie co chwila zmieniaj wersję (także zobacz jakie są proporcje dla SFa i wróć z prawdziwą wersją).
Staram się odnosić konkretnie i odpowiadać na każdy aspekt odwracania, nawet ten, który nie jest korzystny. Staram się omawiać zarówno wady jak i zalety.
Natomiast Ty zupełnie ignorujesz wszystkie zalety zawodników odwróconych i zupełnie ignorujesz wszystkie wady zawodników nieodwróconych. Odpowiedziałem na wiele Twoich pytań i zarzutów odnośnie odwracania. Ty nie odpowiedziałeś ani zdania na temat wad starego typu.
Prosze ustosunkuj się najpierw do tego, że prawdopobonie większość kadrowiczów jest już spowolniona przez potencjał (wcześniej wstawiałem zestawienie). To jest główny argument za tym, że zawodnicy odwróceni wcale nie będą wolniej trenować. A to dlatego, że dzięki mniejszej pensji nie będą spowolnieni.
Pomijam już fakt, że jak puścicie machinę z selekcjonerem to w U21 nie będzie czego zbierać.
Żadna machina w U21 nie startuje. Natomiast jeśli okaże się, że wyniki zawodników odwróconych są tak obiecujące, że mieliby sens w U21 to można uruchomić. Ale na chwilę wydaje mi się to nierealne. Kadra U21 różni się od NT tym, że nie ma problemu pensji. Czyli wielkich korzyści z odwracania nie ma, a będzie kilka wad.
Natomiast w NT pensje są ogromnym problemem - większym niż drobne wady zawodników odwróconych. I dlatego w NT się opłaca natomiast w U21 prawdopodobnie nie. Nie mam zamiaru uprawiać demagogii i wciskać zawodników odwróconych w U21.
Ano olewam, bo my tu rozmawiamy o kadrze, a nie o klubie.
Spowolnienie treningu nie dotyczy już tylko klubu ale także kadry. Straty treningów przez błąkanie się po przypadkowych klubach też.
Ja widzę jedną zaletę tacy gracze istnieją i na obwodzie zawsze będą lepsi od twoich produktów.
W czym będą? W tym, że będą mieli większą pensję, szybciej trening im się spowolni i będą gorzej trenowali?