Starałem się nie wyrażać opinii ta ten temat, ale skoro ciągnie się ta kwestia już tyle postów to dodam 1 komentarz od siebie... ;-)
W zasadzie kto Tobie broni kupić jakiegoś "ogórka" powiedzmy za 10K i wystawić go za 400K .... :P a może akurat jakiś mało ogarnięty menago się znajdzie gotów zapłacić za niego taką kwotę (może np. spowodowane będzie to tym, że dany gracz ma tak samo na imię i nazwisko jak kupujący:P:P:P).
Managerowi Niedźwiadków się udało, równie dobrze mógł tego gracza wystawiać z tą kwotą przez cały sezon co 3 dni i by go nie sprzedał ale akurat mu się poszczęściło... nikt nie broni Tobie ryzykować w ten sam sposób ;-)
PS. a może próbujesz sugerować między wierszami, że to był nieuczciwy transfer i Miś sprzedał gracza samemu sobie - swojej 2 drużynie ?? ;-) Ja osobiście tu takiego oszustwa nie dostrzegam. Powinieneś raczej pogratulować rywalowi z ligii jego przedsiębiorczości a nie płakać o niesprawiedliwości na świecie jak dzieciak, miałem Cię za poważniejszego gracza. Czujesz się skrzywdzony przez los ?? Rób to samo skoro teraz Ci tak źle !! ;-)
Last edited by niebiesky at 4/13/2012 12:13:36 AM