... vs. Ukraina 109 - 112 (76848) +3Сьогодні попали під мотс. Як підсумок, ще один валідольний матч. Я розумію, що в них календар далі легенький, але все ж мотс це зажостко.
В 4 чверті був момент, що ми навіть програвали, і я думав, що то вже все. Але за рахунок домашнього поля нам вдалось вирвати перемогу. Але перемога є перемогою.
Аналіз нашої атаки:Враховуючи нашу форму, як на мене, то від нас очікувалось щось зовнішнє. І я думав, що проти нас поставлять зону 3-2.
З іншої сторони відмінна форма Пєтухова і Кукленка дали мені можливість розглянути внутрішню тактику, на фоні моїх припущень вище.
Я очікував що проти нас будуть грати більший настрій, але я точно не очікував мотс. Тому щоб збільшити точність кидків, і не так програти підібр в атаці, то вирішив зіграти повільну внутрішню тактику.
РЗ: Дедечко відіграв вдало. 7 влучних кидків з 11. 6 асістів. Також на його рахунку 9 підборів, з яких 3 в атаці. Це сильно. Підбирав за себе і за того хлопця.
Тільки дивно, що в кінці через нього залетіло 2 чи 3 трьошки. Напевно треба витривалість йому підняти, щоб такого не було. Чечер з під заміни відіграв добре.
АЗ: Яцик 4 з 9 влучних кидків + 6 асістів. Показник дуже хороший. Леончук також не пас задніх, 3 з 4 влучних кидків, тільки трохи перефолив за 11 хв.
ЛФ: Сьогодні мене Дроздов розчарував трішки. Чи то так мотс повпливав, чи не ідеальна форма, тяжко сказати. Але реалізація дуже слабенька, хоч і найбільше накидав у матчі. Із під заміни як завжди Кучеревський дуже добре, навіть у формі 7.
ВФ: Кукленко зіграв посередньо, але краще ніж в попередньому матчі. Більше очок закинув + 6 асістів видав. Бодякін також більше роль асистента відігравав у матчі.
Ц: Пєтухов відіграв дуже добре. Закинув половину кидків. Підбирав. І в захисті добре захищався. Все як має бути. Ліванський також молодець. Нарешті у Ліванського форма і він зразу допомагає закривати позицію Ц.
Аналіз нашого захисту:Я вибирав між 2-3 зоною і персоналкою. Залишив вибір на останній, щоб не повторити часом помилки з німцями.
В цьому матчі основною скрипкою в атаці були РЗ-АЗ, особливо в 4 чверті розкидався їхній РЗшнік.
Також під кінець матчу Яцик поламав основного АЗ. Нарешті ми когось зламали, а не нам. Це трохи допомогло нам в кінці матчу
Підібр не програний в цьому матчі і мене це радує. Як і згадував раніше, Дедечко постарався сьогодні підбирати за двох. Всього лиш на 4 кидка більше ніж в нас, але це за рахунок більшої кількості фолів.
Далі Макао