BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.417 in reply to 47074.416
Date: 11/18/2009 1:59:30 PM
Overall Posts Rated:
3131
A slusaj sve mi je jasno,ja sam tek drugu sezonu skaut.Nakon sta sam obe sezone obavio skauting lipo sam uredno poslao poruke svima koji su imali potencijalnog igrača za repku,kao sto sam napisao u postu gore samo trojica su mi se javila da ce trenirat te igrace.

Sve razumin ali da je nekima problem namjestit trenig koji bi dobivao potencijalni reprezentativac,to nemogu ;)

Od te trojice vjerujem da ce samo od jednoga bit nesto,ovi drugi malo sporije napreduje,a treći skoro pa nikako:)

This Post:
00
47074.418 in reply to 47074.417
Date: 11/18/2009 2:21:22 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Ovo nije bilo upuceno tebi nego skautima u globalu pa ce se neki naci tu a neki ne ...

Ugl ako se mene pita ko je kriv ja tu necu krivit skaute krivit cu uvjek trenera, ma kako mi on bio drag (citaj kvarc))
Ako se vec nalazite na tome mjestu nije dovoljno potruditi se samo oko izbora najvishe se treba potruditi kroz mandat, a na zalost ja to josh nisam vidio(

This Post:
00
47074.419 in reply to 47074.418
Date: 11/18/2009 2:26:58 PM
Overall Posts Rated:
3131
Ma nemože trener radit ako nema kvalitetni kadar igrača,mada je tu i njegova mala greška:)
trebao je "natjerat" trenere igrača koji će dogurat do repke,da ih treniraju ;)

This Post:
00
47074.420 in reply to 47074.419
Date: 11/18/2009 2:59:55 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
plan treninga, malo obavjestavat ljude kada se stave nashi igraci na tl itd ... jbg ja znam sta bi janapravio na njegovu mjestu, ali stvar je u tome sta mi je falilo glasova pa sad mogu smao lajat na mjesec ...

ugl veci angazman i vremena treba posvetit mladoj repci jer je ona mnogo vaznija od starije, bez mlade nema starije i to je bit koju ljudi nemogu shvatit, ja cjenim chodu i njegov rad koi je odlican ali ako gubi mlada i nema igraca nece ni choda imat s cime radit tako da ... gg za hrvatsku procjenjujem ovim tempom za 2 sezone

From: Kivan

This Post:
00
47074.421 in reply to 47074.416
Date: 11/18/2009 3:10:30 PM
Overall Posts Rated:
3838
ma boli mene ona stvar za dodatak u imenu... al sta cu napravit tipu kad nakon tri poruke ignorira i dalje i ne javlja?
ili kad ne zeli slusat ako mu se kaze da mu igrac propada ako ga ne trenira...
na vrata sa puskom?

dobro ima ih koji rade kako treba stvari, ali opet ih ima puno previse koji su zatucani i blesavi

From: Jukic

This Post:
00
47074.422 in reply to 47074.421
Date: 11/18/2009 3:36:19 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Eo ga ako nije jedan prozvan onda mora da se drugi osjeca tako .... ne nisam ni na tebe cilja ti si jedan od onih koi bi pod mojim mandatom imali ponudeno mjesto za nove skaute)

Samo vi obavljajte svoj posao ali da ce se trebat urigirat sta se tice u21 repke trebat ce ... ako izbornik ne povuce neki drastican potez sta bi rekao choda oce opozicija ...

This Post:
00
47074.423 in reply to 47074.422
Date: 11/18/2009 3:51:09 PM
Overall Posts Rated:
3131
Sve razumin samo bi kvarc triba napravit jedan pametan potez.

On bi triba odredit jednog managera koji bi se brinuo o tome jer on uz sve obaveze u repci nemoze brinit o svemu:)

Ta osoba bi sastavljala popis skautova,ubiti ta osoba bi bila koordinator za sve skautove.
Time bi se njemu olakša posao izbornika,i dobila bi A repka vise kvalitetni igrača;)

Message deleted
From: Kivan

This Post:
00
47074.425 in reply to 47074.422
Date: 11/18/2009 5:26:14 PM
Overall Posts Rated:
3838
ma nisam se ni nasao uvrijedjen tvojom porukom, i slazem se dijelom
samo dijelim svoje frustracije i iskustva sa javnoscu

From: Jukic

This Post:
00
47074.426 in reply to 47074.425
Date: 11/18/2009 5:40:45 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
:))))))

From: BB-Marin

This Post:
00
47074.427 in reply to 47074.426
Date: 11/18/2009 7:22:12 PM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36073607
Second Team:
ChiLeaders
Bokte jukicu, počela kampanja ove sezone jako rano, pogotovo ako uzmemo u obzir da sljedeće sezone nisu izbori za U21, ili to možda nisi znao!?

bilo bi ljepo da se dogodine kandidiras i za mjesto mlade repke jer je tamo rasulo.

Uglavnom, samo da razjasnimo: nemam me par dana na forumu i šta me dočeka? Drvlje i kamenje po meni bez nekog posebnog razloga! Di su argumenti? Samo optužbe: rasulo, nevalja poso, kvarc ne radi ovo, kvarc ne radi ono... Šta ti znaš šta kvarc radi, imaš neko šesto čulo kojim pratiš sve moje kontakte? Di su konkretne primjedbe? Postoji li itko da mu nisam odgovorio na pitanja u vezi repke? Ili sam možda ja kriv jer nam se igrači ne treniraju brže od ostalih u buzzeru? Nemožeš reći da nisam kontaktirao i trenere kad je trebalo promjeniti trening i kad je trebalo pomoć savjetom. Ali ja se nemoram objašnjavati, ljudi znaju kakvo je stanje stvari i bez samohvale, osim toga, rezultati govore za sebe.

A najviše me smeta činjenica da je PR samo svoju guzicu obriso, a moja ostala izložena šibanju na vjetru! Kivan, ovaj mjesec samo pola plaće!

koliko god se choda trudio sa starijim momcima i dalje ce morat uzimat allstareve i ostale otpatke osim ako se ne naprave bitne promjene u odnosu na prosle sezone u mladoj repci koja je daleko ispod top 10 repka svijeta .... molio bi da se ovom problmu posveti malo vishe vremena i poradi na nasem nacionalnom ponosu

Šta si pijan ovo pisao? Možda sam trebao ljudima uvrtat ruke nebi li trening igrača bio brži pa da možemo dobit Francusku Nemožeš se borit s brojevima (ili ti ipak možeš?), a vjeruj mi, Francuska je malo veća od Hrvatske. Vidio sam je na karti i usporedio, malo je veća, zeru...

ugl veci angazman i vremena treba posvetit mladoj repci jer je ona mnogo vaznija od starije

Zanima me također kako si došao do zaključka da ne pridajem dovoljno vremena repki?! Repku se gradi u početku sezone a ne sad, kad se igraju prijateljske. A vjeruj mi, na početku sezone sam ubio vremena na repku ko na još jedan posao.

nevrijedam nikoga ali da sam ja ibornik jako malo bi vas ostalo na pozicijama

Nisi izbornik, ali ako ikada budeš, neznam koliko će repki pomoći ponašanje poput razmaženog diktatora koji svake sezone svima podjeli otkaze (bez razloga, jer ja nemam primjedbe na rad skauta!). Najbolje napreduju timovi koji se grade kroz vrijeme, a to će se teško desit ako su svi dobili otkaze.

Samo vi obavljajte svoj posao ali da ce se trebat urigirat sta se tice u21 repke trebat ce ... ako izbornik ne povuce neki drastican potez sta bi rekao choda oce opozicija ...

U21 repka svake sezone napreduje u odnosu na druge repke. Zanima me kako bi ti ubrzao taj proces? Magičnim štapićem? Ili bi svima podijelio otkaze? Koji je taj drastičan potez koji bi ti povukao, baš me zanima!? Jer ta opozicija koju spominješ, to si ti, šta ne?

ali stvar je u tome sta mi je falilo glasova pa sad mogu smao lajat na mjesec

I svaki dan sam zahvalan Alahu, Budi, Kristu i još 100 njih što ti je falilo glasova jer bi onda vjerojatno imali drugi slučaj Reo, samo da se ne zaboravi ko je pomogao ustoličiti Reota. Neću upirati prstom ali ću otvoreno reći da si to bio ti

A što se tiče lajanja, samo daj, to je jedino šta ti je preostalo. Ali nemoj misliti da ću ja to šutke trpiti. Samo pazi da nebi neko završio u suzama. Konstruktivne kritike ću uvijek bez prigovora primiti, ali neargumentirana pljuvanja se neće tolerirati!

Advertisement