Heja Rah
wydaje mi się, że nie do końca przez kontuzję. Jednak nie trafił z formą ewidentnie. Jego megagwiazdy mają o 2-3 słabsza formę od mojej pierwszej piątki, którą w tym sezonie mam raczej wyrównaną. U mnie tylko Soroko ma formę taką jak oni a reszta wyższą. Udało mi się wyhodować trzech praktycznie równorzędnych podkoszowych, którzy zapewniają mi zbiórki na odpowiednim poziomie co przy RnG jest clou programu i czego mi brakowało w zeszłym sezonie. Soroko i Ryznar mają OD na poziomie sprawny więc jest dobrze. teraz jeszcze podciągnę podkoszowym ID i będę się zastanawiał nad obsada pozycji SF. Mam dylemat czy zakupić klasycznego PG z wysokim kozłowaniem i podaniami i przesunąć na SF Sorokę czy też po prostu sprowadzić trzeciego strzelca. Muszę nad tym pomyśleć.
Mam do Ciebie prośbę - jakie są dochody w drugiej lidze ? Czy awans ma wpływ na ilość kibiców w hali ? Przez następny sezon - obojętnie czy awansuje czy nie - rozbudowuję halę. Chcę mieć ponad 20k a docelowo to 40k.Trzeba wykorzystać fakt, że gra jest jeszcze młoda i ceny za rozbudowę nie są wielkie. Za sezon lub dwa wprowadzą zmiany jak w HT i będzie dużo trudniej.
pozdrawiam