ibarix...daj malo pogledaj moju tekmu protiv alkara i reci mi molim te zakaj sam ga jedva dobil...em bolja ekipa em sam imal bolju formu ..puno veći DMI...pogodil obranu i sve jedino prednost domačeg terena--i veći trud
Youyi (44k) je poništio tvog Domazeta (48k) na playu. Domazet, kriminalan šut. To mi se čini sasvim jasno.
Vilhjálmsson (36k) je bio na beku, kod tebe Stenfors (64k)... Stenfors kriminal šut. Pretpostavljam da onda ovaj ima jaku vanjsku obranu kao i ovaj kojeg je na playa stavio.
Na krilu si imao prednost, 44k igrač na 18k igrača... Upravo ti je krilo i bilo najbolji strijelac.
Kolko vidim po faulima, njegovi centri su izudarali tvog. Skupili su 11 faula njegova 2 centra, još 3 igrača po 5 faula... makljaža.
Prednost domaćeg terena (ne znamo jel ima PR manager specijalnost), veći trud, random faktor enginea, hehe... Sve kad se smiksa, mislim da je i moralo tako biti. Tj. ne bih baš taj otpor pripisao čisto teoriji o 3-2 zoni. Da si ti pod koš lupio, a on 3-2 odigrao, e onda bi to potvrdilo teoriju.
PS Što se tiče taktike, ja bih na tvom mjestu u toj tekmi odigrao pod koš. Ne zato što znam da je 3-2 igrao, nego sudeći prema ratinzima iz prijašnjih tekmi. On vani ima dosta igrača (očito s dobrom obranom), a unutra samo jednog spomena vrijednog (47k). S taktikom pod koš bi mu napravio toliko mismatcheva da on to ne bi mogao izdržati. Imaš unutrašnje od 94k, 72k, 44k i 39k... Obranu si pogodio.
Ispravi me ak sam negdje pogriješio... pozz