Mila komunita, mam na vas jednu otazku, prosim vyjadrite sa.
Razor mi napisal par sprav, kde sa ma pytal, ci budem kandidovat aj v dalsej sezone a zaroven spomenul, ze by rad kandidoval on sam a ze tentokrat to mysli velmi vazne.
Zatial vidim jeho snahu v tom, ze zacal prispievat na externe forum.
Dnes mi opatovne pisal, ze ma zaujem kandidovat a ze by rad dostal pristup do databazy, aby si mohol pozriet hracov pre dalsie sezony, aby sa tym lepsie pripravil.
Otazka na vas je, ci suhlasite aby Razor dostal pristup do nasej DB hracov.
Pristup tam aktualne maju skauti, manazeri repre timov a tvorcovia samotnej databazy.
Z tohto pohladu teda nevidim dovod davat pristup niekomu, kto tieto podmienky nesplna, kedze volby su este daleko.
Necitim sa vsak na to aby toto rozhodnutie bolo len moje, ide o pristup k udajom o vasich hracoch.
Chapem vsak, ze v pripade, ze kandidovat nebudem, bolo by fajn, aby sa buduci trener dostal k uzitocnym informaciam skor, aby sa lepsie mohol pripravit a plnit svoju ulohu - ide predsa o slovenske repre, nie o klubovy tim. Vitaz volieb vsak nie je znamy a ja osobne by som preto bola rada, aby bol kandidat niekto zo sucasnych skautov, to by sme taketo veci nemuseli riesit :)
Takisto sa potom naskytne otazka ci kazdy takyto zaujemca nasledne dostane pristup, no najlepsie bude ak to budeme riesiet postupne, az tak vela zaujemcov neocakavam :) Alebo sa mylim? :)
To uz ale odbieham takze spat k otazke: ste za to, aby dostal Razor pristup do hracskej DB? Popripade aspon pristup k limitovanemu poctu potencialnych 20 rocnych hracov?
Dakujem za vas nazor.