Jbg, meni se nikad nista slicno tome nije deslio, ali evo i ja dajem podrsku Tetku. Primecujem da dugo vremena nista ne pise (bar na ovom glavnom forumu), ali nisam imao pojma da je banovan. Posebno sto sam nasao prozvan ovim "skauti", pa eto da stavim do znanja da sam za to da se Tetak vrati u igru ukoliko nije pocinio nikakav prekrsaj, a verujem da nema razloga da te obmanjuje po tom pitanju. Bespotrebno je da postoji zla krv u Zajednici, to je kao kancer koji sam sebe izjeda, ne treba banovati ljude iz neke osvete, ali ne treba bas ni ovako javno optuzivati sve. Sa velikim Vi
dakle, samo umereno, razumno i uz postovanje pravila i medjuljudskih odnosa u Zajednici.
Sto se tice pracenja reprezentacije, stvarno je steta sto niko nista ne prati, jer se vec par sezona postizu zavidni rezultati i konkretno ja se trudim da odradim svoj posao posteno i da svakom igracu/menadzeru pruzim odredjenu paznju i postovanje. Uglavnom bude par ljudi na chatu dok igra reprezentacija i to je sve...Jos je onaj Dildo najredovniji navijac