Postovani menadzeri pogledajte kako aktuelni selktor odgovara na direktne optuzbe
1. Zato sto je u timu preko debele veze, trenira ga moj brat i u njega imam najvise poverenja za trening i odgovarajucu minutazu.
2. Zato sto mi se moze tako
E sad prst na celo pa se zapitajte kome dajete svoj glas tj poverenje
3.(postovani aktuelni selektore sve sto govorite treba naravno i proveriti, sto fino ne postavis skilove vaseg Caneta i Bircanina pa nek narod sam vidi koji je bolji cisto jer ti ne veruju svi na rec)
Tacno, za ovo pod (1) i (2), upravo ce ovako da bude od naredne sezone, a znas li zasto. Zato sto sam ove dve sezone verovao na rec. Dodje lik i kaze mi: bice treniran najbrze i odrzavacu mu minutazu. I znas sta bude posle. Igrac dobije dva skila za sezonu, a o formi necu ni da pricam. Ako ti treba primer i za to, dobices. I u buduce, kada o izboru izmedju dva igraca budu odlucivale nijanse, prednost ce dobiti onaj igrac u cijeg menadzera strucni stab bude imao vise poverenja i koji je pre svega stekao to poverenje. A ne da se svakog petka cimam, grickam nokte hvatam za kosu dok cekam trening.
Zar treba da osedim ko Cika:)
-----------------------------------------------------------------------------
E sad ovo pod (3)
Udovolji cu ti iz jednog prostog razloga. Jer je moguce da ni Popayev Lepi Cane nece biti u reprezentaciji ove sezone, pa su skilovi i nebitni, a i dobio sam blagoslov da mogu da objavim Canetove ocene.
Ali pre toga, ova dva igraca ne mozes da poredis jer postoji razlika izmedju njih. Ali ti to nisi mogao da znas jer je postojala mogucnost da je Cane krilo koje vise vuce na beka, sto on niije.
Za razliku od toga trebao si da trazis Piacunove ocene, koji je iste pozicije kao tvoj Bircanin, a ne da mi posle cele sezone prebacujes kako ja forsiram burazerovog igraca, sto si vec poceo. Zasto nisi trazio njegove skilove??
--------------------------------------------------------------------------------------
Davor Bircanin (6909065)
Shooting Guard
Owner:
Veseljaci
Weekly salary:
$ 19 114
DMI: 90500
Height: 6'0" / 183 cm
Potential: star
Game Shape: respectable
Jump Shot: tremendous (13) Jump Range: prominent( 10) ↑
Outside Def.: prominent (10) Handling: proficient (9)
Driving: proficient (9) Passing: proficient (9)
Inside Shot: awful (3) Inside Def.: pitiful (2)
Rebounding: atrocious (1) Shot Blocking: pitiful (2)
Stamina: average (6) Free Throw: mediocre (5)
Experience: pitiful
-----------------------------------------------------------------
Kao sto vidis, tvoj bircanin moze da bude samo SG/PG, SF ni pod razno.
-----------------------------------------------------------------
Cane Vidojević (8181103)
Small Forward
Owner:
DinamicTrio
Weekly salary:
$ 12 667
DMI: 112100
Height: 6'8" / 203 cm
Potential: superstar
Game Shape: respectable
Jump Shot: proficient (9) Jump Range: strong (8)
Outside Def.: proficient (9) Handling: strong (8)
Driving: respectable (7) Passing: respectable (7)
Inside Shot: strong (8) Inside Def.: strong (8)
Rebounding: strong (8) Shot Blocking: mediocre (5)
Stamina: average (6) Free Throw: awful (3)
Experience: pitiful
Cane je igrac koji treba da sluzi na SF u onim taktikama kada se odlucimo da napadnemo pod kos.
I to samo u slucaju da je prvi SF u losoj formi. A u nekim varijantama bi cak razmisljao da njega, pod uslovom da popravi ubrzo spoljnu odbranu, stavim i na poziciju SG u taktici koja je fokusirana da se zavrsava pod kosem.
Prema tome nisu ista kategorija i ne mozes da ih poredis.