Interesuje me i na koji nacin ces formirati strucni stab i pojasni malo odnose koje zamisljas na relaciji selektor<---->igraci?
O tome konkretno posle izbora, jer nije fer pozivati se sada na nekoga!
A i najbolje je da se na izborima predstavim sam, a u stručni štab pored ljudi koje imam u glavi biće i svi oni koji su zainteresovani da reprezentaciji pomognu i koji se budu javili na mail ( početku će ih biti mnogo, ali na kraju se svede na 3-4 ozbiljna, tj. zainteresovana kandidata)! Ovime ne isključujem ljude koji su do sada radili u interesu reprezentacije!
Relacija igrač- selektor direktna komunikacija sa menadžerima igrača sa užeg spiska, a sa ostalima preko skauta! (ako si na ovu vrstu komunikacije mislio)
I imam jednu zamerku na tvoj dosadasnji rad...a ona se iskljucivo odnosi na neaktivnost na forumu, slazes li se sa tim, i mislis li da bi trebao biti aktivniji?
Misljenja sam da nam ne treba "cutljiv" selektor
Vodio sam se time, ako nemam nešto pametno da kažem bolje da ne pišem gluposti, a što se tiče ćutljivosti uloga selektora sa sobom povlači i deo odgovornosti, kao što je konstantno oglašavanje na forumima vezano za reprezentaciju, treniranje igrača i pomoć novim korisnika!
Pozz
Last edited by Superstar at 12/15/2009 3:21:42 PM