Kolejne ciekawe wybory się zapowiadają
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Ale to dobrze, bo konkurencja tylko podnosi poziom. Mam nadzieję, że tak będzie również w przypadku nowego selekcjonera NT.
Oddając swój głos musiałem się zastanowić na kogo z wielkiej trójki postawić analizując sobie plusy i minusy każdego z nich. I wyszło mi tak:
- Jax - kurcze ostatnio gram tyle meczów z Jaxem, że już wszędzie Rysie widzę ;) Niedługo z lodówki pewnie wyskoczą ;) A tak poważnie to tyle sezonów gry w PLK nie może być przypadkiem - on jest świetnym managerem. Małym minusem jest to, że Jax nie miał styczności z NT ani kontaktu z managerami trenującymi zawodników. No i skubaniec nie chce się na TiE umawiać a czasem w NT to się przydaje ;)
- B.B.King - nie ma jeszcze swojego programu gdyż zajęty jest tworzeniem bazy draftu ( chwała mu za to
ale chyba mniej więcej wiemy czego można się po nim spodziewać. Gość bez wątpienia kumaty i odważny w poczynaniach. Jeśli jego wynalazek ( odwróceni ) wypalą to będzie to głównie jego zasługa. Ale na razie odwróconych nie ma... Jeśli miałbym w przypadku B.B.Kinga mówić o minusie to chyba byłaby to łatwość popadania w konflikty - nie ważne z czyjej winy...
- kozlik4 - w klubie raz pod górkę a raz z górki. No i ten paskudny Węgrzyn ;) Od wielu sezonów skaut NT/U21. Niemal bez przerwy jest w pobliżu obu kadr konsultując się ze mną ( za mojej kadencji ), Leszkiem, VJ. Z minusów oprócz Węgrzyna ;) można by mu wygarnąć, ze jak się go podpuści to bywa wulgarny
Podsumowując. Do mnie najbardziej przemawia doświadczenie w pracy skauta i w pobliżu kadr
kozlika4. Managerowie z którymi współpracował lub współpracuje pewnie wiedzą o czym mówię. Sądzę, że to odpowiednia osoba by podnieść sportowy poziom naszej dorosłej kadry i oprawić to odpowiednią otoczką. Wierzę, że się na nim nie zawiodę.
Ja głosuję na kozlika4