Mogao si da postavis neko pametnije pitanje malo, niko od nas nije vidovit da zna koje rezultate ce imati :) Svako ima neke ambicije i zelje ali znas i sam da to zavisi od dosta faktora.. Moje zalaganje ce i dalje biti maksimalno, sve sto bude u mojoj moci ja cu uraditi ali ima dosta stvari na koje ne mozes da utices, tipa forme, povreda, menadzera koji ne zele da saradjuju, neciji kranc da sjebe tebe a posle ga boli uvo sta ce biti i tako to.. Napredak je svakako vidan, napredovali smo dosta u odnosu na proslo prvenstvo u smislu ranga koji je sada na svetskom nivou 22, a ako sam dobro brojao sto se evropskih ekipa tice 11 mesto sto nam je i donelo drugi sesir prilikom zreba u odnosu na dosadasnji 4.. Kada se realno sagleda trebalo bi da nastavimo sa napretkom, ima dosta novih zainteresovanih menadzera da rade sa nasim igracima sto je glavni preduslov za dalji napredak..
ne postoje glupava pitanja, nego samo glupavi odgovori. previse si naveo faktora koji uticu na rezultat. selektor treba da eleminise te faktore i da pobedi sa repkom, a ne da trazi izgovore u njima.
@ za navara i intelektualca:
s obzirom da imate znanje i posvećenost dovoljnu da budete u samom svetskom vrhu, ne bi trebalo da se zadovoljavate sa kvalitetnim radom i konstantnim napretkom. ukoliko neko od vas pobedi, trebalo bi da imate veće ambicije.
srećno obojici...