Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Στέλιο και Getho!
Θεωρητικά μιλώντας, δεν πρέπει να βάζουμε τρικλοποδιές στην εθνική ομάδα. Απάντησα στο τι θα κάνω σε περίπτωση τέτοιας κατάστασης.
Ένα από τα αρνητικά της υποψηφιότητάς μου είναι η απειρία μου σε ζητήματα εθνικής. Πιθανότατα αιθεροβατώ. Ελπίζω πως θα βρεθούν εντάξει άτομα να προσφέρουν τους παίκτες τους στην ομάδα.
Από ενδιαφέρον θα ήθελα να ακούσω ορισμένες άλλες προτάσεις για τα ζητήματα που τέθηκαν.
για να είμαι απόλυτα ειλικρινής θέλω να αποφεύγω τις πολλές προσωπικές απόψεις σε προεκλογική περίοδο, αλλά από τη στιγμή που θέλεις να ακούσεις γνώμες, πολύ ευχαρίστως.
καταρχάς καμία τρικλοποδιά από εμένα προσωπικά και προς κανέναν. να καταλάβεις 2 φίλοι μου είναι υποψήφιοι και μπορώ μόνο έναν ψηφίσω! χαχαχα
αλλά πέρα από αυτό, έχω χαρεί με την υποψηφιότητά σου ειλικρινά επειδή πρώτον αγαπάς το μπάσκετ και ασχολείσαι με αυτό, δεύτερον γιατί θέλω να βλέπω νέες παρουσίες στην κοινότητά μας, και τρίτον γιατί είσαι γυναίκα(σόρυ που το λέω, αλλά αλήθεια λέω).
πάμε στις απόψεις τώρα.
έχεις ένα σωστό όραμα. στόχος είναι να κρατάμε ζεστούς τους ιδιοκτήτες ώστε να μην πάψουν να προπονούν τους παίκτες τους ταλαντούχους. πολύ πολύ σωστό αυτό. το θέμα είναι το πως.
εσύ στέκεσαι στις κλήσεις λοιπόν. το πρόβλημα είναι όμως ότι οι θέσεις είναι κατά πολύ λιγότερες από τους υποψηφίους διεθνείς. έτσι έχουν αποφασίσει όλα τα προηγούμενα τιμ να καλούν απλά αυτούς που θεωρούν καλύτερους αγωνιστικά άμεσα. στις τελευταίες 2 θητείες μάλιστα, μπήκε ας πούμε και όρος για ελάχιστο ποτένσιαλ προοπτικής, ώστε να καλούνται μόνο όσοι ελπίζουν για την μεγάλη εθνική μελλοντικά.
πως λύνεται ο φόβος σου ότι όσοι δεν έχουν παίκτη στη νέων θα συνεχίσουν να προπονούν?
η απάντηση είναι η επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και η πρόοδος και του παίκτη τους και της ομάδας τους. οι εθνικές είναι μεγάλο σχολείο και ακόμα και αν δεν δει κάποιος παίκτη του να γίνεται διεθνής, πολλά θα έχει κερδίσει από τις συμβουλές και την καθοδήγηση του τιμ. εγώ προσωπικά είχα και παίκτη που έπαιξε και παίκτη που δεν κλήθηκε. όμως ακριβώς επειδή είχα την τύχη να καθοδηγηθώ σωστά από τα τιμ, συνέχισα και συνεχίζω τη δουλειά πάνω στα ταλέντα μου και ελπίζουν για τη μεγάλη κάποια μέρα αλλά κι εγώ προοδεύω αγωνιστικά.
τέλος υπάρχουν και κάποια φιλικά στα τέλη των σεζόν, όπου μπορείς τότε να δώσεις συμμετοχές και σε άλλους παίκτες σαν επιβράβευση καθαρά.
σχετικά με το αγωνιστικό τώρα, πρέπει σαν εθνικός προπονητής πρώτα για εσένα και μετά για την κοινότητα να κυνηγάς όλα τα ματς. με αυτόν τον τρόπο η διασκέδαση μπορεί να βαρέσει κόκκινο. κι αυτό θέλουμε στην τελική, επιτυχίες που θα μας κάνουν να περνάμε ακόμα καλύτερα και που θα τραβήξουν και τα βλέματα όλης της κοινότητας και θα καταλήξουμε να έχουμε περισσότερους ενεργούς χρήστες γύρω από τις εθνικές μας.
μπορούμε να συζητήσουμε και για καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, όπως στάνταρ σκιλς, τακτικές, χημεία ρόστερ, αλλά δεν θα ήθελα να ξεκινήσω εγώ τέτοια κουβέντα. Μάλλον εσείς οι υποψήφιοι θα πρέπει να το κάνετε αυτό είτε από μόνοι σας είτε εφόσον σας ζητηθεί από εμάς.
Απολογούμαι για το σεντόνι και την φλυαρία μου, αλλά μου συνηθίζω να προσπαθώ να είμαι περιγραφικός ώστε να μην αφήνω κενά. Ελπίζω να τα κατάφερα!
χαχαχαχα