BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.42 in reply to 254065.40
Date: 2/18/2014 12:40:12 PM
Overall Posts Rated:
350350
Bocs, de a bemondásodra hitetlenkedtem, nem néztem rá meccsre egyáltalán. Ez így totál érthetetlen a spanyoltól... A szerb el volt szánva, akár a francia ellenünk.. teljesen logikus tőlük

This Post:
00
254065.43 in reply to 254065.41
Date: 2/18/2014 12:45:19 PM
Overall Posts Rated:
350350
Hogy mi tartja vissza cimit, hogy írja ki a taktikát kintre? jó kérdés... ugyanez domira is igaz.. örüljetek, hogy anno amikor megszűnt régi fórum rögtön beindítottam folytatást. A régi fórum szépen ki volt használva vagy 5-6000 hsz-el
Jelenleg ha lenne infó lehetne társalogni róla. Mivel semmi sincs én nem kapok semmi infót még ki se tudom tenni. Ha esetleg a két kapitány megtenné, hogy tájékoztat pm-ben a meccs előtt kirakom és felhívást írok, h vitázni akar bárki, akkor jöjjön ki.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/18/2014 12:54:39 PM

This Post:
00
254065.44 in reply to 254065.40
Date: 2/18/2014 1:16:05 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem mellesleg, Dominak 10-en mondtuk a lazát

Áruld már el ránéztél a tabellára, hogy milyen szituban van a francia? Ha ránéztél volna, akkor csípőből sem mondasz ilyet, h lazsa..
Pláne, h az volt a kimondott célunk, h az 1. helyet megtartsuk. Ez is elhangzott a fórumon!
Tudtuk, h nekünk esnek majd. Ha ez így van, akkor kamu volt a fenti 1. hely megőrzése célként.
Akkor mondtátok volna azt, h kijutni a legjobb ts-sel mindegy hányadiknak....
Sokadik közvélemény félrevezetése eset.

Egyébként Mikhail is azt mondta nem kellett volna egyezkedni ergo normál és az lesz amit nyom a csigás.
Csigásról meg írtam , h baromira agyalhatott a mots vs nem mots kérdésen különben nem jön a csalijával.
Nyilván nem akart motsolni a világért sem, ezért inkább átvert minket.... Mindentől függetlenül nekünk normált kellett volna nyomni amennyiben a szent cél (1. hely) volt fő szempont. Max nem jön be, de megtettük a lehető legtöbbet érte.
Azok után egy büdös szóval nem károgtam volna!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/18/2014 1:20:39 PM

This Post:
00
254065.45 in reply to 254065.44
Date: 2/18/2014 1:40:44 PM
Overall Posts Rated:
411411
Nézd meg már a két csoportot. Sírva könyörgöm. Nem jártunk rosszul.

Ránéztem a tabellára, és láttam, hogy akármi lesz, nem fogunk kiesni, a csapat elég jó ahhoz, hogy valami nagyot alkossunk. Ehhez ts kellett és 1. hely együtt! Ha mindkettő megvan az über brutál, ha csak az egyik az is jó! A legrosszabb opció az lett volna, ha egyik sincs meg. Ez a lehetőség is pakliba volt! érthető? a normállal nincs meg a győzelem fixen, a lazával megvolt a ts növelés fixen. ez is érthető?

Nekünk a ts legalább annyira fontos volt mint az 1. hely. Úgy kellett ezt a meccset hozni, hogy közbe ts-t is növeljünk. Nem csak az egyik vagy csak a másik. Ha ezt nem érted meg, akkor szellemileg elmaradott vagy. Leírtuk már 10-en 10 féle képen. A többire nem tudok mit reagálni, látom sose fogod megérteni amiket írtunk, úgy tűnik nem éred fel ésszel. Sajnálom.

This Post:
00
254065.46 in reply to 254065.44
Date: 2/18/2014 1:49:05 PM
Overall Posts Rated:
411411
A kinti fórumról csak annyit, elsők közt reggeltem. Amikor a kapitányok betették kintre a taktikát akkor se történt semmi. Magadba ott beszélgettél kb. Meg mondjuk még ketten írtunk hozzá. Nehogy már rákényszeríts engem arra, hogy a kintit használjam, ha van lehetőségem egy aktívabb jobbat használni. Majd ha belépek kintre, és azt látom az a 30 ember értelmes eszmecserét folytat egy meccsről, csatlakozok. De nekem nem muri, hogy magamba beszélgetek. Ennek ellenére nagyon jó a kinti fórum, ha csak a wikit vagy a kémes szobát nézem már hasznos.

This Post:
00
254065.47 in reply to 254065.45
Date: 2/18/2014 2:08:51 PM
Overall Posts Rated:
350350
Ne menj át személyeskedésbe, ha kérhetném! "csak" 6 évig rohadtam felsőoktatási intézményben diplomám van és felfogok mindent józan ésszel. Egyébként én szoktam azt érezni ti nem fogjátok, amit mondok hiába mondom el akár 150-szer is teljesen érthetően....
Így már érthető, de akkor meg hibás a kommunikáció. Ha azt mondjátok mindenképp 1. hely, akk. abba nem fér bele kulcsmeccsen a laza nagy átlagban. 1-2 esetben esetleg, ha a felek is szavatartóak esetleg...
Azt kellett volna mondani, h jussunk ki minél jobb ts-sel aztán meglátjuk a pozíciót.
Különben leesett a spanyol tettének oka! El akarta direkt kerülni csoportunk benne a házigazdával és az olasszal, teljesen jogosan. De hát erről papolok én is, hogy mi is megúszhattuk volna ezt a halálcsoportot.....

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/18/2014 2:11:08 PM

This Post:
66
254065.48 in reply to 254065.47
Date: 2/18/2014 2:57:29 PM
Overall Posts Rated:
113113
Jó. Mindenki szerint ez volt a jó döntés, szerinted nem. Tartsd meg magadnak, senkit nem érdekel. Már hiába lovagolsz rajta, nem fog változni. Majd ha te vezeted az u21-et (amit nem fogsz, mert úgyse mered, mivel akkor nem verhetnéd rá a nyálad, hogy mit értél el), akkor majd az lesz amit te akarsz, addig nem.

This Post:
22
254065.49 in reply to 254065.47
Date: 2/19/2014 12:47:04 AM
Overall Posts Rated:
411411
Leírom még egyszer, mert bár 6 évig rohadtál felsőoktatásban szövegértelmezést úgy tűnik nem tanultál!

Nem az 1. hely megszerzése minden áron, és nem csak a ts növelés minden áron volt a cél! Nem mondhattuk azt, hogy jussunk ki minél jobb ts-el, amikor reális cél volt az 1. hely. Akkor az lett volna a bajod, hogy miért adtuk fel ezt a meccset. Direkt kötekszel igaz? Bármit tettünk volna, az neked nem felelt volna meg. Max ha motsolunk nyerünk 3-as ts-el kijutunk. Ez esetben 2 hét múlva lett volna az a bajod, hogy nem nyertünk egy meccset sem. Teljesen kiakasztó amit itt csinálsz megint. Csodálkozol, hogy személyeskedek? Nekem is azt kéne csinálni mint másoknak, nem beszélni nem szólni hozzád. Mert így csak bosszantod az embert!

Leírom azt is 10x, hogy pont a spanyolok akciója miatt lett jobb nekünk ez a csoport. Beszélsz a vakvilágba, vagy végig nézted a lehetőségeinket? Felhúztak téged mint egy rugót, és most pattogsz ez rég lefutott mi lett volna ha témán. Jó szokásodnak megfelelően!

Megkérdezem tőled, amikor még Cimi meg Domi kiírta a taktikát a kinti fórumra, mi tartotta vissza azt a 30 embert, hogy taktikai ötletek armadáját zúdítsa a két kapitányra, és tartalmas érdekes beszélgetések bonyolódjanak ott kint? Beléptem visszanéztem, és a nullával volt egyenlő az, ami ott kint ment. Mi volt ennek az oka?

This Post:
11
254065.50 in reply to 254065.24
Date: 2/19/2014 2:17:22 AM
Overall Posts Rated:
310310
amikor rajtam kívül senki más nem látta, hogy franciának egy élet-halál meccs?

Mindenki látta. Ezért si volt jó megoldás a laza, miután felajánlotta a lazát. Két másik opció volt: normálozunk, ő motsol, ugyanitt vagyunk kettővel kevesebb ts-sel, vagy motsolunk, nyerünk, mehetünk a másik csoportba fele ts-sel-

Ha ezt a meccset normál bukjuk el és ők motsolnak, akkor nem mondok semmit, mert kihoztuk tőlünk elvárt maximumot.

Igen, ez jellemző rád. Elégedettebb lennél azzal, ha semmivel nem lennénk előrébb mint most, de hosszabb távon rosszabb helyzetben lennénk. Én meg pont akkor kritizálnám Domit, ha normállal buktunk volna, hogy feladtunk 2 ts-t és nem nyertünk vele semmit, inkább lazázni kellett volna, mert semmilyen hátrányban nem lennénk, viszont magasabb lenne a ts. És szerintem jó páran így vannak még ezzel, legalábbis, aki egy meccsnél hosszabb távon gondolkodik. Neked az a maximum ha alacsonyabb ts-sel lennénk ugyanitt? Nekem az a maximum, hogy ugyanitt vagyunk, jobb esélyekkel.

Ha ezt a korábbi régi önmagához képest gyenge spanyol csapatot nem tudjuk megverni, azt se érdemeljük meg, h 12 között legyünk!

Mivel azt már te is belátod, hogy a spanyolokkal akkor kerültünk volna egyáltalán szembe, ha motsolunk, remélem, előbb-utóbb azt is megérted, hogy ha egy full ts-es spanyol csapattal mi fél ts-sel kerülünk szembe, akkor nem mi vagyunk a favoritok.

Az átlagbérük 33k, a mienk meg cca 42k. tudom, h csalóka, de ez is egy mérce jobb híján

Kielemznéd ezek alapján kérlek, hogy mondjuk a portugál felnőttválogatottnak mi lenne a reális helyezése és milyen reális eredményeket kellett volna elérnie a tornákon az elmúlt években?

Könnyebb ágon gyengébb ts-sel is könnyebb boldogulni véleményem szerint

Az úgynevezett könnyebb ágon fél ts-sel reálisan egy győzelemre lenne esélyünk, szerencsével kettőre, csodával háromra. A jelenlegi csoportban a jelenlegi ts-sel három győzelemre van esélyük, nagy szerencsével négyre.

A román meccset amúgy jó, hogy felhoztad. Nem emelem ki, hogy mire gondolok, remélem tudod magadtól is, de ugye érzed, hogy ott pl te kimondottan rossz dolgot javasoltál, szerencsére Domi nem hallgatott rád. Ha nem tudod, melyik részre gondolok, megbeszéljük pm-ben, mert nem ide fogom írni. A grúz meccset meg előcincálhatod százszor is, azzal is csak azt bizonyítod, hogy "mi, többiek" kritizáljuk is Domit, ha jogos, illetve Domi is elismeri, ha hibázik, te viszont elvakultan csak a rosszat látod és csak azt teszed szóvá, magyarul vagy buta vagy, vagy rosszindulatú.

Innentől kezdve 30 felhasználót kizártak a válogatottak körüli életből

Beírtam már két napja is, hogy tegye fel a kezét, aki ki lett rekesztve, senki nem jelentkezett. Te is beírtad, hogy ki az a "mindenki más", aki nem veled ért egyet és érdekes módon, arra máris reagált pár ember. Hozzáteszem, olyan még nem bukkant fel ez alatt a pár nap alatt, aki veled értett egyet, ez is elgondolkoztató (kéne hogy legyen számodra).

Akkor meg csak elmondhatom a véleményem, ha sikerül elszarni egy nagy esélyünket, ld tegnap.

Mire is volt esélyünk? Alacsonyabb ts-sel ugyanide kerülni? Vagy fele ts-sel a másik oldalra? Nagy esély mindkettő...

A szerbes híren megdöbbentem most, h mondod. Sztem kamu az is.

Na ez kész. Milyen hírre gondolsz? Hogy motsoltak? Az szerinted kamu? Segítek egy kicsit jó? "Srbija U21 mindent megtett a mérkőzés megnyeréséért." Ugye tudod, hogy ezt mikor írja ki meccsek után? Közben látom, már Dzsevasz is beírta, de azért benthagyom, ha többször látod, talán jobban megérted. Az meg nagyon is jellemző, hogy két kattintással elérhetnél egy infót, de te inkább hitetlenkedsz és minden alap nélkül kijelented, hogy az nem úgy van.

Ne menj át személyeskedésbe, ha kérhetném!

Még jó, hogy te sosem írsz olyanokat, hogy "tudsz te egyáltalán olvasni?", meg "nem vagytok képesek felfogni", meg "egyedül többet tudok, mint ti mind együtt", ugye?

Don't feed the troll
Message deleted
Message deleted
Advertisement