sezonun genelinde yüksekti evvelki sezonlara göre ama haklısın şu sıralar da ateşi düşmedi, belki de kalıcı olur bu fiyatlar. olmadı el mahkum bekleyeceğiz sezon arasına kadar. ancak o zaman da bahtımıza ne denk gelirse onunla yetineceğiz. neyse, elden bir şey gelmiyor, nasip artık.
bütçe haliyle venomous gibi değil, sonuna geldik paranın, e her hafta -atıyorum- 200 bin zarara da dayanamayacağımız için maaş ve fiyat dengesini sağlamak gerekiyor. bu da işleri hepten zorlaştırıyor. misal şu an neredeyse kaf dağının ardındaki 4 numarayı arıyorum. hem maaşı aşırı şişkin olmayacak hem barış'ta eksikliğini gördüğüm yönleri iyi olacak hem de fiyatı uçmayacak. 3 milyon civarı bir rakamı gözden çıkardım ama yine de böyle bir adam bulmam çok zor. (gözden çıkardım dediğimi de bakma tabi, neredeyse eldeki tüm para bu.
) bu arada finansal durumu da tümüyle aşikar ettim.
@kerem hoca,
sana da başarılar hocam.
hakikaten ya, hem oyuncuları biliyorsun hem oyuncular senin elinde. bereket milli maçlarda kalıcı sakatlık olmuyor.
israilli elemanın nasıl oynayacağın ben de merakla bekliyorum . genelde o tip oyuncuların verimleri özelliklerine kıyasla düşük oluyor ama hücum akıcılığıyla çok verimli de oynayabilir. ilk ihtimalin gerçekleşmesi temennimiz tabi.
Last edited by GM-incow sk at 1/11/2015 4:47:40 PM