Bilo je knap.
Što se pljeska tiče, mislim da ga više zaslužuje Ozi. U finalu je bio hrabriji i taktički mudriji. Pobjedio sam samo zato jer imam bolje igrače. Managerski gledano, totalno me je nadigrao.
U majstorici je pogodio moju taktiku i na fokusu i na tempu. Ja njegovu taktiku nisam pogađao, jer sam ju pogađao dan ranije i nisam se usudio ponoviti. Ispalo je da sam pogađao taktike u utakmici koju sam dobio 34 razlike. Vjerovatno sam time natjerao njega da pogađa moju taktiku, a meni pogađanje više nije bila ziherica. Prvu tekmu sam se više trudio, ali do subote mi je sav taj ent ionako nestao. Sa većim trudom sam možda mogao dobiti i prvu. Pogotovo pošto mu je prvi play bio ozljeđen. Mislio sam lako za prvu, skupljat ću ent, a u drugoj ću mu pogađati taktiku i dobiti normalom, pa u trećoj dobiti na ent. Ispalo je da je i on igrao normal(ništa od prednosti u entu), pogađati se više nisam usudio, zato je on pogodio mene, a i oporavio mu se prvi play.
Ozi ne znam da li ti je utjeha, ali mislim da si u finalu odigrao sve kako treba i taktički gledano, da si ti pobjednik.
Moram reći da mi se ne sviđa kako funkcionira trening forme. Palma i Moreira su prošli tjedan dobili preko 90 minuta, a forma im je na 9. Malo mi je to too much.
LooKA nemoj prelako dići ruke od svega, samo zato što nisi uspio iz prve. Ja sam prošle sezone ispao u polufinalu za jedan poen, još sam imao i 2 šuta u zadnjem napadu. Ove sezone mi se ipak vratilo. Tako da ću ipak igrati prvu ligu. Nadam se i više od jedne sezone, mislim da imam kvalitetu za to.