Μολις τωρα συνειδητοποίησα οτι σημερα στον μεταξυ μας αγωνα δεν κατεβασα τον καλυτερο παικτη της ομαδας και επαιξα και περιφερειακα...
Δεν ειδα το ματσ ημουν απο κινητο και βλεπω τωρα οτι δεν πηρε λεπτα το παλικαρι και λεω γιατι τραυματιστηκε????
Δεν παω καλα. Η διαφορα διαθεσης με εσωσε αλλα με τετοια μα@@κια δεν αξιζα να κερδισω...
χαχαχαχα!!!Πως το κατάφερες αυτό ρε θηρίο??Να είχες default ομάδα και να ξεχάστηκες να στήσεις να το καταλάβω,αλλά να τον βάζεις αποστολή και να ξεχνάς να τον βάλεις έστω αλλαγή!! :-)
Βασικά χαμένο το είχα το ματς!Φέτος στοχεύω κυρίως τα εντός,η ομάδα δεν είναι για πολλά!Όταν είδα και +1 πρόβλεψη για σένα και -1 για μένα,και ότι πήγες νόρμαλ,πίστευα ότι πάει για -30!Μετά βλέπω το 2αρι στον πάγκο!Και νόμιζα ότι θα τον είχες αλλαγή σε 2-3 θέσεις!Έλα όμως που δεν έμπαινε με τίποτα...Σαν τον Ραντούλιτσα χτες ένα πράγμα!!! :-)
Πάντως δεν εκμεταλλεύτηκα το δωράκι σου!!Λίγο ήθελε βέβαια!Αν μου είχες πει από πριν ότι δεν θα έπαιζε καθόλου,πιστεύω θα το είχα πάρει το ματσάκι!Αλλά εδώ δεν ήξερες ούτε εσύ ότι δεν θα παίξει!!χαχαχαχχα!!!
Η επισημη δικαιολογια παντως ειναι οτι τον επιασαν χθες το βραδυ εξω να πινει και τον τιμωρησαν με αποκλεισμο
Δεν ξέρω πόσο απέχει από την αλήθεια αυτό!Ο Κοτίδης πάντως έλεγε ότι χτες το βράδυ τα έπινε ως τα ξημερώματα με έναν τυπά από το Μοντεβιδέο που γνώρισε σε ενα μπαρ κοντά στο γήπεδο σου!Για ψάξτο... :-)
ΥΓ: Μου έχεις σπάσει τα νεύρα!!Πρώτα ο Φιλιπινεζος!Τώρα παίρνεις παιχτη με 600 και τον πουλάς την επόμενη 1,5 με ποπ νταουν!!Και εγώ μοστράρω όλη την ομάδα επί ένα μήνα και δεν βρίσκεται κάποιος στραβός να πάρει ένα!!! :-)