Sto ti stavljas Stojakovica 5x na TL? Sto Leonida nije stavio svog za 50k pa da vidimo za koliko ce otici? Hajde da svi stavljamo za 50k pa neka odu za koliko mogu? Previse pametujes. Stavio sam igraca na temi koja je predvidjena za takve. Rekao sam da se mozemo dogovoriti oko cijene i prvi puta kad sam ga stavio iznad realne cijene. Kraj price. Ne bih nista vise napisao da se nije ukljucio onaj maloprije sa moralnim lekcijama o nerealnoj cijeni. Pametujete mi za nekih 100-200k a ljudi prodaju za milion iznad realne cijene.
u nedostatku argumenata, unosiš u raspravu neke nove elemente... standardna šuplja priča...
prva stvar, postoji tema oglasi i zaradi, gdje se oglašavaju igrači za prodaju... i to jednom tjedno...
na svim ostalim temama vezanim za reprezentacije, samo NT i U21 selektori smiju oglašavat igrače, nepisano pravilo BBa...
s obzirom da si oglasio igrača uz priču da je potencijal za reprezentaciju, osjećam se dužnim da upozorim ljude da je nerealna cijena... pogotovo jer tebi nije cilj pomoći reprezentaciji, nego zarada uz još napomenu nedam ga ispod 250k pa nek propadne...
kao netko tko danima prati TL, ja ne pametujem, nego pričam o činjenicama, stoga za mene daljna rasprava nema smisla, imam pametnijeg posla na kojeg ću trošiti svoje vrijeme...