Sziasztok!
A segítségeteket/tippeket szeretnék kérni, hogy hogyan osszam el a megfigyelési pontjaim. Jelenleg 20 van, heti 3-ra vagyok berendezkedve. Ha ezt tartom, akkor szezon végén több, mint 40-nel gazdálkodhatok. Ennyire még sosem készültem draftra (nem csak mert első szezonom ezzel a csapattal
2009-től is nyomtam pár évig, meg 2014-től is pár évig több-kevesebb sikerrel, másodosztályig kecmeregve).
Eleve nem tudom, hogy hülyeség-e ilyen sok pontot gyűjteni, vagy akár érdemes lenne átállni heti 4-re?
A célom az volna, hogy kihalásszam a lehető legtehetségesebb 18 éveseket. Hogy milyen poszt, az másodlagos, ha nem egy echt center, akkor én magam próbálom a legtöbbet kihozni belőlük, de azt se bánom, ha cenya jön, akkor meg más értő kezekre bíznám. A lényeg csak annyi, hogy a lehető legjobb alapanyag legyen, amit a draft classom adhat.
Az elképzelésem, hogy mi lehet egy jó elosztás: Egyesületi megfigyelés+2-2 valamely skill felfedése 30 pontért, aztán a legszimpatikusabbakkal interjú. Ezzel nem csinálok hülyeséget?
Tényleg nagyon köszi, ha megosztjátok a tapasztalataitokat a témában, nagy segítség lenne
Üdv, Pelican