Hocam RNG işi mutlaka vardır motor kısmında sizin düşündüğünüzü mantıksız bulmuyorum kesinlikle fakat bizim bu olasılığı hesaplamamız imkansız olacağı gibi açıkçası ben kendim ön göremiyorum işleyiş kısmını, kendimce işin içinden çıkamıyorum yani. Bir oyuncunun dış şutunun yanında top hakimiyeti ve top sürmesinin önemi olduğu gibi savunan oyuncunun defansı ve bloğu da önemli veya form ve yorgunluk kıstasları da meydana çıkıyor. Her bir özellik bu "zar" kısmında kaçta kaçı tekabül ediyor vs bunlar çok açıklanabilecek bir şey gibi gelmiyor bana. Korkunç dış defansa karşı efsanevi dış şutun 0/5 3 lük atıp olağanüstü dış defansa karşı sansasyonel dış şutun 3/5 attığına çok şahit oldu bu gözler mesela bunların hepsinde zar ters mi tepti diye tahmin etmek zor geliyor. Motor da biraz da o gün günün de olma durumu var gibi hissediyorum ben gerçek dünyadaki gibi. Hatta eli yükselteyim, oyuncuların gizli özellikleri olduğunu düşünüyorum futbol menajerlik oyunlarında olduğu gibi. Misal top kullanma istekliliği şut sokabilitesi, sakatlığa eğilimi gibi. Fakat dediğim gibi bu tamamen benim komplo teorim :)