1. Suhtlen paljude teiste riigide liiga manageridega inglise keeles! Olen õppinud ka vene keelt kuid see on nõrk!2. Ennekõike püüan teha kõik et seda ei juhtuks, kuid kui nii juhtub siis arvatavasti tuleb mängida jahs nt sõprusmänge. Meestel ju vaja kogemust ja trenni!3. Minu järjestus on selline et meeskonna oskused on kõige olulisemad, no ja palk ja DMI jäävad võrdselt kuid võibolla ei ole see õige aga ise vaatan ka väga palju potensiaali.4. Enda meeskonnas olen tihtipeale kasutanud aktiivset liikumist ründes ja 2:3 tsoonikaitset. Kuid siiski endamsti teen enne igat mängu suure taustauuringu vastasmeeskonna kohta. Et tegelikult tuleb võtta igat mängu erinevalt seega ka tihtipeale erinevad taktikad. Seniaamni on see tihtipelae ka võidu toonud.5. Kahjuks on mul sellele raske hetkel vastata kuna olude sunnil näen ainult 6 meest. Kuid selle põhjal võiks öelda et suur äär ja mängujuht on puudulikud.Ja vaatan et kõik mehed on väga ka piiripeal, seega oleks vaja justnimelt noori mehi juurde!Edu kõigile ja olge tublid!