Każdy tydzień osobno "rozlicza się" z minut, także forma "przyszłopiątkowa" będzie uzależniona tylko i wyłącznie od minut z przyszłego tygodnia Ale wiesz - ja się nie znam Pozdro!
Jesteś tego pewien?:) a co z ukrytym czynnikiem losowym? Przecież nie rzadko tzw " prawidłowa ilość minut" nie idzie w parze z automatycznym wzrostem formy. Co prowadzi do różnych histerycznych zachowań.:)
Dodatkowo w oryginalnej wersji reguł, stoi:
Players who play too much in a week will get tired and their Game Shape will also be low-quality. These changes are gradual, and will build up over a few weeks' time. If you have three games in a week, you should consider rotating your players unless all three games are really important, because it will hurt your players ability to play the next few weeks.
Świadomie wytłuściłem wyrażenie: kilka tygodni. Wg mnie oznacza to, że nowa forma jest pochodną: poprzedniej, il. zagranych minut, czynnika losowego. Można to nazywać " pamięcią", " formą tła", jak kto woli;).
Oczywiście w przypadku pierwszego tygodnia, sytuacja może wyglądać inaczej.
Jednak nie zgadzam się z Twoją teorią, że każda cotygodniowa forma to byt niczym z próżni;)