Αυτό μια πρώτη απόδειξη ότι, όταν υπάρχουν διαφορετικά εργαλεία, τότε δίνονται αρκετές επιλογές στον ΝΤ coach ώστε να αποφασίσει καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα ...
its true..!!
Βλέποντας και το Νορβηγία-Βουλγαρία, το πλεονέκτημα της ροής μπορεί να το έχουμε και πάλι.
με τους βουλγαρους σιγουρα..ωστοσο τελευταια αγωνιστικη και θα μας παιξουν δυνατα!!
με την νορβηγια δν ξερω κατα ποσο θα μαστε καλυτεροι..θα δουμε και την παρασκευη τι θα χουμε!παντως οτι το προγραμμα δεν βοηθαει και θα εχουμε να αντιμετωπισουμε ενθουσιασμενους αντιπαλους ειναι δεδομενο..
Κοουτς να μου αλλαξεις δωματιο γιατι ροχαλιζεις την νυχτα
και παραμιλας και δεν με αφησες να κοιμηθω....ολο το βραδυ
ελεγες στον υπνο σου "Μην μπει ο Γκεθο στο γηπεδο να προσεχεις"...
τραγουδουσες βαμβακαρη και ελεγες οτι ηταν ωραιο και το "Κρασακι(η)
φωναζες τον Παππα-Πετρο να σου δωσει την ευχη του για το αυριανο
παιχνιδι με τους ρωσους εψαχνε "Γιαννιωτηκες" λιχουδιες να φας
και τα ειχες παρει στο "Κρανιο(διωτης) με τον "Υπναρα" τον Κουτσουκ
και φωναζες μετα παλι....αυτον τον "Σιχαμενοπουλο" τον Γκεθο
μην τον αφησεις με τιποτα να δει το παιχνιδι προσοχη.....χαχα
την ερχομενη Κυριακη θα κοιμηθεις με τον κουτσουκμαν που κλανει στον υπνο του!!
Μανού, θα πω μόνο αυτό. Γυρνάω τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο, ανεβαίνω στον όροφο και στο διάδρομο ανάμεσα σε εκστασιασμένες ημίγυμνες κοπέλες από το ανατολικό μπλοκ ξεπροβάλλεις γυμνός, με τις σφαίρες περασμένες χιαστί πάνω σου.
-Τί κάνεις ρε? σου λέω.
- Τον στόχο!!!!! :)
εχει μεγαλη περαση στις γυναικες..μας τον ξεζουμιζουν και μετα δεν μπορει να κρατησει εκτος γηπεδου τις οχιες :P
Y.Γ Κρανιδιώτης με Κουτσουκμαν και Κρασάκης με Ταπούτο? Εχουμε θέμα εδώ? Μεταξύ των παικτών και δεν μπορούν να κοινηθούν στο ίδιο δωμάτιο? Μεταξύ των προπονητών? Τί παίζει?
φοβομουν οτι θα μου γινοταν αυτη η ερωτηση :@
θα σας πω την αληθεια..
ο κρανιδιωτης γουσταρει τον κουτσουκ..και μου το εμπιστευτηκε και μου ζητησε να τους βαλ μαζι στο δωματιο ετσι ωστε να του ορμησει το βραδυ..για να μην καρφωθει ομως διαλεξα και τον κρασακη να κοιμηθει με στελεχος..και οτι και καλα πρεπει να τους κανουν μια πληση εγκαιφαλου να παιξουν ηρεμα χωρις φαουλ στο παιχνιδι..μιας και ειναι απο τους νευρικους-ατσουμπαλους της ομαδας :P
μην φοβαστε ομως..οι κλανιες του κουτσουκ το βραδυ ηταν αρκετες για να τον αποτρεψουν L:P
Προσοχή γιατί θα μας πάρει στο κυνήγι ο Βλαδίμηρος και μετά δεν γλιτώνουμε με τίποτα. Και σύ τρελόσκυλε, άσε τις ανατολικές, γιατί είναι επικίνδυνες. Μην έχουμε και ρωσική μαφία κόντρα. Το θέλουμε το ΠΑΖΙΝΟΚ.
δεν φταει αυτος..εχει κατι που τις τραβαει..θελεις τα μουσκουλα?..θελεις τα τσιπουροχειλα?
παντως καθε βραδυ στην Σλοβενια..ουρες τα γκομενακια εξω απο το ξενοδοχειο μας..
δλδ ακομα και ο κρανιδιωτης με το μαλλι αλλα καπελακι εχει κατακτησεις..δεν θα ειχε ο getho?..καταλαβες τωρα γτ ειχε πει οτι εχει περαση?..μηπως τωρα του φυγε?..δεν μας λεει για?
Μην ανησυχείς, κρητικοί και ρώσοι μαφιόζοι έχουμε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ;) To Παζινοκ είναι ασφαλές(εκτός από τις ώρες ύπνου με τέτοιο "συγκάτοικο" που διάλεξε)!
μονο εγω ξερω τι περναω :P
και του εχω πει..τα ποδια θα τα απλονεις μεχρι εκει που φτανει το κρεβατι..
κρυωσαν τα ποδια του και ολο το βραδυ με τα μιξομαντιλα δεν με αφηνε να κοιμηθω..μετα την νικη του εφυγαν ολα :D
υγ..λοιπον οποιος βρει και φερει πισω τον ψηλο λυκο..ερχεται μαζι μας την Κυριακη τζαμπεε!!